engage 6 0 Adaugat pe 30 Septembrie, 2010 Salut.Vand urmatoarea masina BMW 318Is Caroserie: Coupe Informatii: Fabricatie : 1993 KM : 250500 Transmisie: manuala Putere : 140cp Cilindree : 1800 benzina Culoare : Negru (culoarea originala) Echipament: ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice cu incalzire, trapa electrica pe doua pozitii, scaune fata incalzite, inchidere centralizata, servo directie, radio CD MP3 Pioneer cu telecomanda si bluetooth, boxe Pioneer, amplificator si subwoofer MAC Audio, computer bord, cheie contact cu inchidere tip nou plus cheile originale, oglinda retrovizoare cu senzor, incalzire auxiliara Webasto, pachet lumini interioare picioare, perdeluta luneta, presuri interioare vara/iarna originale, carlig remorca detasabil, proiectoare ceata. Infoormatii suplimentare: Carte service la ZI efectuata la BMW Germania Fara accident Trei proprietari in Germania Primul proprietar in Romania Descriere vehicul: Inmatricula in RO: 30-07-2010 ITP: 2012 M Pack: interior Recaro logo M, volan trei spite M, nuca schimbator M. Exterior: bari/praguri/bandouri/stopuri/faruri/semnale M. Tehnic: articulatii M Pack. 28-08-2010 s-au schimbat urmatoarele: Transmisie Bosch, Discuri frana fata / spate ATE, placute frane fata / spate ATE, cauciucuri fata Brigestone Potenza 215/45/17, bujii NGK Iridium, ulei cutie viteze si deferential Castrol, ulei motor Motul, filtru ulei/aer/polen/benzina Mann, baterie, becuri faruri/stopuri, stergatoare siliconice. Toate produsele au fost noi. Masina a fost fooooarte intretinuta de catre neamt si acum de catre mine.Tinuta numai in garaj.Proprietari nefumatori. Nu a fost cumparata pentru revanzare. De schimbat in viitor: rulmenti spate Modificari aduse masinii: Exterior Audio aftermarket Descrierea modificarilor aduse masinii Jante aliaj originale bmw plus cauciucuri de iarna 15'' Evacuare M3 originala Sistem audio Pioneer plus Sony Dotari suplimentare masina: Oglinzi electrice, Jante aliaj, Trapa, Inchidere centralizata, ABS, Carlig remorca, Proiectoare ceata, Computer bord, Faruri xenon, Geamuri electrice pret; 3300 EURO URGENT usor negociabil 0761690011 m.top36 UP! Masina in stare generala foate buna...tot istoricul la zi cu facturi,linia caroseriei foarte buna,fara lovituri sau accidente..Totul schimbat...mecanic,fluide,filtre. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
florinkawa 1 Adaugat pe 30 Septembrie, 2010 frate nu mi-o lua in nume de rau dar o masina ca a ta e MAXIM 2000 euro ! si ca sa nu fiu off topic iti ofer 1800 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
engage 6 0 Adaugat pe 30 Septembrie, 2010 frate nu mi-o lua in nume de rau dar o masina ca a ta e MAXIM 2000 euro ! si ca sa nu fiu off topic iti ofer 1800 2000 am bagat eu acum vreo 2 luni in inmatriculare,piese si manopera. Nu in nume de rau...dar iti cam bati joc de acest anunt. Poti sa-mi arati si mie o masina ca a mea la MAXIM 2000 euro? daca gasesti,fac cinste. Si sa stii ca nu toate pisicutele sunt gioarse...mai sunt si exceptii. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
RA007tuning 78 Adaugat pe 1 Octombrie, 2010 Va rog fara comentarii aiurea! ca sa nu dau warn la cel care a inceput offtopicul, o iau ca si 1800E plus motorul lui, pt ca e sectiune de schimburi Legat de topic, pot spune din experimenta ca ma pricep mai ales la BMW-uri ca, un E36 coupe 1.8is inmatriculat din an cu acesta este intre 500 si aprox 4000E in functie de stare si bineinteles de accesorii extra, care pot sa sporeasca valoarea acesteia cu mult peste cea de piata. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
engage 6 0 Adaugat pe 1 Octombrie, 2010 Va rog fara comentarii aiurea! ca sa nu dau warn la cel care a inceput offtopicul, o iau ca si 1800E plus motorul lui, pt ca e sectiune de schimburi Legat de topic, pot spune din experimenta ca ma pricep mai ales la BMW-uri ca, un E36 coupe 1.8is inmatriculat din an cu acesta este intre 500 si aprox 4000E in functie de stare si bineinteles de accesorii extra, care pot sa sporeasca valoarea acesteia cu mult peste cea de piata. Ms frumos Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
buhanita 2 Adaugat pe 1 Octombrie, 2010 Superba ! Nu faci si tu un wallpaper? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
engage 6 0 Adaugat pe 1 Octombrie, 2010 Superba ! Nu faci si tu un wallpaper? Ms de apreciere.Nu m-am gandit la asta. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
grig2wheels 1 Adaugat pe 3 Octombrie, 2010 Sal! AQm un zx9 r din 99 inmatriculat in 2000. 143 cp in stare excelenta. + 1000euro din partea mea. 0764107837 pt detalii k nu intru des. Bafta la vanzare! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
engage 6 0 Adaugat pe 3 Octombrie, 2010 Sal! AQm un zx9 r din 99 inmatriculat in 2000. 143 cp in stare excelenta. + 1000euro din partea mea. 0764107837 pt detalii k nu intru des. Bafta la vanzare! Salut.Din pacate nu ma atrage deloc acest model de motor'.Ms pentru oferta. Bafta! Valabil! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
riciu007 2 Adaugat pe 4 Octombrie, 2010 Masina o cunosc de pe strada unde locuiesc , de fiecare data am admirat-o , e intradevar o "pisica" intretinuta si de bun gust! Spor la schimb sau la vanzare! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
engage 6 0 Adaugat pe 4 Octombrie, 2010 Masina o cunosc de pe strada unde locuiesc , de fiecare data am admirat-o , e intradevar o "pisica" intretinuta si de bun gust! Spor la schimb sau la vanzare! Hmmm...iar imi dau seama ca este o masina respectabila Tks Riciu-le! Haideti copii ca vine vaj-ul' pe poponet! Nu vreti Incalzire in scaune si tractiune spate sa va jucati ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
serious sam 12 Adaugat pe 4 Octombrie, 2010 Haideti copii ca vine vaj-ul' pe poponet! E valabil si invers...vine anu` nou...taxe ,impozite...benzina se scumpeste ...impozite si iara taxe , rovinieta ,rca ,o si am spus taxe ?:) Da` schimb cu a mea motocicleta faci ?Vezi la vanzari : ) Astept PM Bft Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
engage 6 0 Adaugat pe 15 Octombrie, 2010 E valabil si invers...vine anu` nou...taxe ,impozite...benzina se scumpeste ...impozite si iara taxe , rovinieta ,rca ,o si am spus taxe ?:) Taxele si impozitele raman la fel cu cele de anul acesta. Numai daca aduci masini din strainatate atunci taxa o sa fie enorma si cu ocazia asta o sa creasca si pretul masinilor inmatriculate mai vechi.Gen euro 2,euro 3. Iar benzina,rovinieta sunt valabile la orice masina. Eu zic ca motorul asta de 1.8 140cp este combinatia perfecta dintre putere,consum,taxe,intretinere,pt zilele noastre. Ti-am trimes PM. Sanatate.Vlabil. NEGACIABIL LA CASH!!!Valabil NEGOCIABIL LA CASH!Valabil Negociabil3999 Negociabil Masina sta pe 'bara' in garaj de ceva timp.Eu mergand cu masina firmei....Nu vrea nimeni o masinuta buna? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
engage 6 0 Adaugat pe 21 Octombrie, 2010 Suuuusss! Se da matza bine de fund pe mazga ...o placere... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
engage 6 0 Adaugat pe 28 Octombrie, 2010 UP! Valabil! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
engage 6 0 Adaugat pe 8 Noiembrie, 2010 Up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
engage 6 0 Adaugat pe 15 Noiembrie, 2010 Valabil in continuare ! Negocialbil la cash! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
kraul 0 Adaugat pe 17 Noiembrie, 2010 salut te-ar interesa o yamaha xj600s diversion din 99 stare foarte buna plus diferenta??? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
engage 6 0 Adaugat pe 17 Noiembrie, 2010 salut te-ar interesa o yamaha xj600s diversion din 99 stare foarte buna plus diferenta??? Salut.Este frumoasa mobra.Din pacate nu este genul meu de motocileta. Numai bine! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
666ghostrider 1 Adaugat pe 22 Noiembrie, 2010 . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
engage 6 0 Adaugat pe 22 Noiembrie, 2010 salut un gsx-r 750 k1 cu multiple imbunatatiri , plus un costum in culorile lui, ( e vorba de cel galben din poza ) te-ar interesa cap pe cap pe 318? Salut. mai multe detalii despre moto si poze se poate? ce inaltimee si greutate ai, nu stiu daca ne nimerim...ms! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
666ghostrider 1 Adaugat pe 22 Noiembrie, 2010 . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
engage 6 0 Adaugat pe 30 Noiembrie, 2010 3700 cash Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
engage 6 0 Adaugat pe 8 Decembrie, 2010 3300 URGENT usor negociabil. Jante aliaj originale bnw plus cauciucri de iarna 15''. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
engage 6 0 Adaugat pe 19 Decembrie, 2010 3220 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri