Cesar Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Suporturi tobe laterale din dural pt orice motocicleta la care se renunta la suportul original. Dural 2024 , grosime 4mm. Pentru operatiune am nevoie doar de suportul original (de obicei suportul de scarita pasager) ca sa fac sablonul. Poza: montat pentru verificare. Mai urmeaza niste decupari pt usurare 722 620 397 YM: bcesar16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DARK-RIDER-82 Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Suporturi tobe laterale din dural pt orice motocicleta la care se renunta la suportul original. Dural 2024 , grosime 4mm. Pentru operatiune am nevoie doar de suportul original (de obicei suportul de scarita pasager) ca sa fac sablonul. Poza: montat pentru verificare. Mai urmeaza niste decupari pt usurare 722 620 397 YM: bcesar16 DE CE sa il mai "decupezi"? CE usurare?! 5-10 grame?! Arata bine asa cum e acum si probabil are si o rezistenta pe masura NEDECUPAT! Probabil ca nu vibreaza nici la viteza/turatii mari! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesar Posted September 27, 2010 Author Share Posted September 27, 2010 Uneori gandesc in procente, nu in grame, de aia trebuie decupat. Asta inseamna aerospace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
serious sam Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Trebuie decupat poate si vopsit.Nice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DARK-RIDER-82 Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 ok ok , DECUPATI! Ai CNC sau cu o freza mini , de hobby ? Daca nu-l vopsesti si in camp electrostatic n-ai facut nimic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesar Posted September 29, 2010 Author Share Posted September 29, 2010 Final - 82 grame. Se mai poate slefui, se mai poate lustrui. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesar Posted October 29, 2010 Author Share Posted October 29, 2010 Montat. Se poate face si negru,aluminiu polishat, albastru si mai ales... goldeanu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DARK-RIDER-82 Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Montat. Se poate face si negru,aluminiu polishat, albastru si mai ales... goldeanu "secsi" n-am ce zice ; dar ce-i cu maneta aia de frana si suportul pentru scarita ? Asa-i ea din fabrica sau si alea-s "custom" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesar Posted February 10, 2011 Author Share Posted February 10, 2011 Piesulica e de la Scarite Gilles VCR38. Scaritele sunt de la o R1 2008. Catalogul de piese il gasiti aici: http://www.gillestooling.com/uploads/partlist/VCR_Y01_partlist.pdf Reperul pt piesa in cauza este: Pozitia in tabelul de componenta: #3; cod: VCR-SL-01-*, descriere: left slider. Asa se inginereste Piesele plus inca doua repere. O aparatoare de calcai Gilles din carbon scuNpa si fragila, replica din dural - eftin si bun. Cap de stander pentru jug. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesar Posted November 21, 2011 Author Share Posted November 21, 2011 N-am mai pus poze cu lucrarile dar au fost destule. Incluziv plastice de diverse duritati si intrebuintari. Anuntul este cat se poate de valabill Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesar Posted November 22, 2011 Author Share Posted November 22, 2011 Da, pana acum am facut sporadic dar acum avem comenzi pentru niste upgrade-uri simple la diverse parti ale motocicletelor. Pt cei care serviseaza franele des, am schimbat pin-ii de sustinere ai placutelor din etrier din socket allen cu inbus 5 in hexagon de 8 ca sa nu se strice si sa ramana acolo. Ideea mi-a dat-o un mecanic care in timp ce vorbeste uita ce face cu mana si uups Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSSS Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Buna ziua, As dori daca se poate sa-mi faceti din dural urmatoarea piesa: Daca este posibil, spuneti-mi va rog pretul si termenul de executie. Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesar Posted December 8, 2011 Author Share Posted December 8, 2011 Buna ziua Facem doar piese moto, nu accesorii pentru obsedati sexual Multumesc pentru intelegere! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSSS Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 E perfect atunci. Pt. ca respectiva piesa este un suport de far moto. Nu stiu ce va preocupa pe dumneavoastra cind ati spus despre obsesii. Multumesc si eu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesar Posted December 8, 2011 Author Share Posted December 8, 2011 Cea mai buna optiune este sa cumparati din magazin un accesoriu mult mult mai ieftin de care sa agatati farul moto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesar Posted February 16, 2012 Author Share Posted February 16, 2012 Ghidoane pentru curse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts