orestte Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 invitam pe toti cei pasionati de enduro la iasi in perioada 16-17 oct unde va puteti da pe traseul marcat cu banda in lungime de aprx 25km de mentionat ca parcurgerea traseului se va face in data de 17oct cei care vin (de pe 16 oct) de mai departe si vor cazare sau cei care doresc mai multe informatii va rog sa ma sunati 0721535377 sau 0744874196 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orestte Posted October 21, 2010 Author Share Posted October 21, 2010 poze si filme aici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diana88 Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Cat de rau imi pare ca in zona Transilvaniei nu se prea fac evenimente de acest gen. Si din cauza serviciului nu prea pot pleca foarte mult timp din localitate. Poate am mai mult noroc anul viitor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orestte Posted December 15, 2010 Author Share Posted December 15, 2010 Cat de rau imi pare ca in zona Transilvaniei nu se prea fac evenimente de acest gen. Si din cauza serviciului nu prea pot pleca foarte mult timp din localitate. Poate am mai mult noroc anul viitor. din contra acolo se fac mai multe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts