cristi80 1 Adaugat pe 8 Octombrie, 2010 an fabricatie '96,accesorizata,super intretinuta,necazuta.3000E.tel 0755037299 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Dim 1 Adaugat pe 9 Octombrie, 2010 Faina rau!. Bafta la vanzare dar eu n-as vinde-o in locul tau. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cristi80 1 Adaugat pe 24 Octombrie, 2010 multumesc,dar ma lovit criza si nu am ce sa fac Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
_tony_ 6 Adaugat pe 6 Decembrie, 2010 posteaza o poza si cu chilometrajul.. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cristi80 1 Adaugat pe 7 Decembrie, 2010 momentan nu am.voi face Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
free_rider 0 Adaugat pe 7 Decembrie, 2010 Arata foarte bine motoru spor la vanzare... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cristi80 1 Adaugat pe 5 Martie, 2011 up? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Johnny 0 Adaugat pe 6 Martie, 2011 momentan nu am.voi face Salut Daca mai e valabil anuntul pune si tu cateva poze mai recente si mai detaliate inclusiv cea cu bordul Fain motorul Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mihneanu 0 Adaugat pe 7 Martie, 2011 Grozav motorul! Te intereseaza un schimb cu un Virago 535 plus diferenta in bani? (trebuia sa incerc...) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
blue_nightwishX 6 Adaugat pe 24 Martie, 2011 2500 azi ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cristi80 1 Adaugat pe 24 Martie, 2011 nu fac schimburi. nu este bun pretul de 2500E,nu negociez. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
_tony_ 6 Adaugat pe 5 Aprilie, 2011 an fabricatie '96,accesorizata,super intretinuta,necazuta.3000E.tel 0755037299 ////////////////////////////////////////// salut...mai este de actualitate acest anunt...????? Multumesc ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cristi80 1 Adaugat pe 9 Aprilie, 2011 da este,acum are uleiul schimbat,filtru,lichidul de frana si rulmentii de la jug.saptamana asta pun poze noi(sper) am reusit .seaua din prima poza se da la pachet impreuna cu seaua pentru pasager, sissy bar si portbagaj,trusa de scule,manuale. motorul are filtru k&n,bujii iridium,conducta frana metalica,proiectoare,parbriz. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Dim 1 Adaugat pe 9 Aprilie, 2011 Mumoasa foc. N-ai ce zice. Bafta! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cristi80 1 Adaugat pe 20 Aprilie, 2011 se scoate din vanzare pana pe data de 27.04.2011motociclta sa vandut ,sper ca noului proprietar sa ii aduca cel putin tot atatea satisfactii cat mi-a adus mie. topic closed. multumesc. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri