Jump to content

Fuck Virciu

ADMIN1

Recommended Posts

Ma uit la TV si beau bere. Si cine apareeeeeeee ? Coana Virciu. Care a divortat a ensp-ea oara de fraieru' de barbat-su. Asa , ca bunaciune , ar merge data o data. Sau de mai multe ori. In rest , cam panarama. De ce fac un topic pe tema asta ? Iaca , ca vreau. Si fiindca ma mir ca prostu' cit de jos pot s-o ia unii oameni. Alba-Neagra in direct.

Ma uit la TV si beau bere. Si cine apareeeeeeee ? Coana Virciu. Care a divortat a ensp-ea oara de fraieru' de barbat-su. Asa , ca bunaciune , ar merge data o data. Sau de mai multe ori. In rest , cam panarama. De ce fac un topic pe tema asta ? Iaca , ca vreau. Si fiindca ma mir ca prostu' cit de jos pot s-o ia unii oameni. Alba-Neagra in direct.

clar n-ai nevasta...

de vedea postul asta te batea 3 zile cu facaletul...

adica EA, NEVASTA , NU MAI E ATRACTIVA?

:biggrin:

P.S. : nu te mai uita la TV ca-ti spala astia creierii si nu mai stii ce faci si cine esti... :focus:

Who the fuck is Virciu? E clar ca-s lipsit de cultura daca nu stiu atata lucru.

Lil,cred ca un lucru bun ar fi sa inchizi televizorul (sau sa muti pe discovery) si sa editezi titlul topicului asta cu ceva de genul "vandut,se poate inchide,multumesc"

Daca vrem sa scapam de personaje de genul asta trebuie ca noi toti sa le ignoram,tu in schimb o aduci in fata si ii faci astfel un bine.

Cu stima,Penetru,momentan motoclavier (motociclist de tastatura).

• 7 months later...

Yo nu mai am televizaor de mai bine de 2 ani si nu-i simt lipsa absolut deloc!

Ca sa fiu, totusi on-topic... cine-i Varciu??

Who the fuck is Virciu? E clar ca-s lipsit de cultura daca nu stiu atata lucru.

Lil,cred ca un lucru bun ar fi sa

pui o poza sa vada si ochiu nostru de vine vorbesti ca asa ne uitam ca prostii..

deci, o poza doua, ceva date sa vedem daca putem discuta ca altfel.... sa vada si ochiu meu bunaciunea

Fii pe pace Gaxele, e plin netu'de asta, cu poze de la explicit in sus. E plin de ea Goagalu ca un roadkill de viermi. Nasol pemtru lil debul e ca stie cine e Varciu. Bine, stiu si eu, dar eu macar nu ma laud cu asta :D

15500_adelina_varciu_playboy.jpg

adelina-varciu-playboy-mai-2010-pic002.jpg

adelina-varciu-playboy-mai-2010-pic003.jpg

in poza asta se vede ca e natural blonda, inca nu a descoperit locul jartierei. E clar ca se pricepe mai mult la dezbracat decat la imbracat.

adelina-varciu-playboy-mai-2010-pic007.jpg

Crezi ca te-am lamurit, Gaxel? Apropo, daca nu te-ai prins inca, in pozele astea tipa e mireasa =))

deci, inainte sa par mofturos, pentru mine orice are picioare, gaura/gura, umeda, merge.. nu de asta discutam. si gagicile de zi cu zi, din viata reala nu din plai cu boi, au un farmec aparte.. asa cum mai bine calaresc o africa twin, sau un r1150adv decat sa conduc un chopper de la occ in linie dreapta.

DAR, la vinel de playboyu, gagica asta nu are o fata cam masculina ? adica .. stiu ce i as face in pozitia motocicleta de enduro, si in altele, dar , fata nu e nitel cam prea masculina ?

oricum, saru mana zoli, ochiu meu hulpav e multumit..

apropo : africa twin / 1150gs inseamna poate cateva kg in plus, suple, stiu sa faca treaba fara sa comenteze, un ktm 990 e o prepitzipoanca buna care stie meserie, un cb1300 sau un xjr1200 sunt deja niste profesoare... un triumph speedmaster e o doamna.... au cateva kg in plus si ceva defecte dar stie ce tre sa faca :D ....

gagica asta mi se pare un fel de chopper.... frumusica de privit, de luat la o tura, de vazut ce poate, dar nu mi-ar scoate un ranjet din ala larg pe fata pentru ca e limitata. e accesorizata in exces si degeaba...

DAR eu am pareri foarte ciudate despre femei si nu pot fi considerate standard....

mda, e buna de o hardcoreala ocazionala de duminica, dar nu e nimic fenomenal. tate corecte (dar nu cinstite), cur corespunzator, dar fatza lasa de dorit. repet, asta nu m-ar impedica sa-i fac niste cascadorii...

in concluzie, ca sa fim de acord cu initiatorul topicului: yes, fuck virciu! sau: yes, let's fuck virciu! :kewlpics:

15500_adelina_varciu_playboy.jpg

adelina-varciu-playboy-mai-2010-pic002.jpg

adelina-varciu-playboy-mai-2010-pic003.jpg

in poza asta se vede ca e natural blonda, inca nu a descoperit locul jartierei. E clar ca se pricepe mai mult la dezbracat decat la imbracat.

adelina-varciu-playboy-mai-2010-pic007.jpg

Arata mai bine imbracata .

Chiar ma si gandeam la un "love story" , ......dar asa ,

• 1 year later...