scobydoo 1 Adaugat pe 15 Octombrie, 2010 Vand Honda CRF 450 din 2004,stare buna,f.multe piese noi. 2200 eu. Sau schimb . 0744590296 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
yzu81 0 Adaugat pe 15 Octombrie, 2010 Cu ce ai vrea sa schimbi ? What's on your mind ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
The King 1 Adaugat pe 27 Octombrie, 2010 Yamaha Yz 250 2 Timpi inmatriculabil in perfecta stare de functionare. Suport orice proba! 0722364118 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
yzu81 0 Adaugat pe 27 Octombrie, 2010 Yamaha Yz 250 2 Timpi inmatriculabil in perfecta stare de functionare. Suport orice proba! 0722364118 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Rocco.Moto 0 Adaugat pe 28 Octombrie, 2010 Ceva imi scapa...CRF-ul vrea sa il schimbe cu YZ-ul sau tu te oferi sa dai la schimb YZ-ul pe CRF ? Sau YZ-ul tau pe XT-ul meu? Sau poate CRF-ul pe XT-ul meu ca eu sa-ti dau CRF-ul pe YZ-ul tau? Sau nu schimbam nimic si fiecare se da cu ce are ? Sau toti trei ne vindem enduroaicele apoi ne dam toti trei cu Bmw-ul meu ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
scobydoo 1 Adaugat pe 7 Noiembrie, 2010 Cu ce ai vrea sa schimbi ? What's on your mind ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
serious sam 12 Adaugat pe 7 Noiembrie, 2010 vezi aici Stiu motorul e adus din italia e chiar ok ,nu e folosit (baietii n-au permis, se dau pe crossuri) moto nu e inmatriculat si nu a fost rulat in tara Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
scobydoo 1 Adaugat pe 8 Noiembrie, 2010 mrsi....Cunosc motorul... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
scobydoo 1 Adaugat pe 17 Noiembrie, 2010 schimb cu enduro neinmatriculat,plus diferenta. Suzuki DR,YamahaXT, Honda XL,etc. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
scobydoo 1 Adaugat pe 24 Noiembrie, 2010 Pret nou 2000 euro. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
scobydoo 1 Adaugat pe 6 Ianuarie, 2011 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
scobydoo 1 Adaugat pe 26 Ianuarie, 2011 pret nou. 1700 euro. Urgent. valabil 7zile. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
DEUS 0 Adaugat pe 2 Februarie, 2011 am o yamaha xt600e din 2002 daca te intere.....numa nu stiu cum sa facem cu pretul ca mie imi sta in mai multi bani (stare impecabila) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
scobydoo 1 Adaugat pe 8 Februarie, 2011 am o yamaha xt600e din 2002 daca te intere.....numa nu stiu cum sa facem cu pretul ca mie imi sta in mai multi bani (stare impecabila) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
scobydoo 1 Adaugat pe 22 Februarie, 2011 se poate sterge. Thx. se poate sterge. Thx. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri