CrackerX 11 Adaugat pe 20 Octombrie, 2010 Suzuki tl 1000 s an 1999 -vopsea custom -discuri wave -amortizor spate ohlins -semnale spate rizoma -kit lantz did gold -baterie noua -arcuri telescoape fatza ohlins -ambreiaj nou barnett -cauciucuri bune -evacuare cap coada shark cu tobe carbon -filtru aer k&n -xenon philips pe ambele faze -am atat shaua cat si capacul monopost -leviere frana si ambreiaj gold -scarite gold -mansoane gold -amortizor ghidon -pompa benzina de haybusa -ambreiaj hidraulic hayabusa Se accepta orice fel de proba, nu are si nu a avut nicioda carene sparte, lipite...si chestii de genu`.motivul vopsirii a fost modificare in sine .Sunt unic proprietar in romania in motocicleta au fost investiti peste 3000 eur NU SCHIMB CU CAZATURI GEN MERCEDES DIN 80 si BMW DIN 80 si EXCLUS Golf 3 indiferent de stare Se schimba si cu masina neinmatriculata daca este cazul dar prefer inmatriculataRO 0762 64 53 60 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
SCIROCCO80 0 Adaugat pe 20 Octombrie, 2010 Un schimb cu http://moto-atv-scutere.anunturi-auto.4tuning.ro/anunturi-auto/moto-atv-scutere/vand-schimb-9537964.html Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
CrackerX 11 Adaugat pe 20 Octombrie, 2010 prefer altceva, o pisica sa arate bine...sau altceva mai frumos decat vento ala Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
SCIROCCO80 0 Adaugat pe 20 Octombrie, 2010 La ce bani iti calculezi mobra?poate te intereseaza http://moto-atv-scut...to-9549828.html cu diferenta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
CrackerX 11 Adaugat pe 20 Octombrie, 2010 La ce bani iti calculezi mobra?poate te intereseaza http://moto-atv-scut...to-9549828.html cu diferenta asta imi place dar doresc un schimb la care sa nu dau bani cu miile ... iar bmw tau face ceva Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
CrackerX 11 Adaugat pe 26 Octombrie, 2010 nici o oferta? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
punkeru veterinaru 1 Adaugat pe 26 Octombrie, 2010 sal...un fiat bravo din `96 2000 hgt,160 de cai...impecabil inscris pe bulgaria,cu actele valabile pana in aprilie...AC,2 dvd-uri,suspensie sport,geamuri electrice,magazie de cd-uri din fabrica,xenoane...arata intr-un fel masina si merge la fel.... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
CrackerX 11 Adaugat pe 26 Octombrie, 2010 sal...un fiat bravo din `96 2000 hgt,160 de cai...impecabil inscris pe bulgaria,cu actele valabile pana in aprilie...AC,2 dvd-uri,suspensie sport,geamuri electrice,magazie de cd-uri din fabrica,xenoane...arata intr-un fel masina si merge la fel.... pune si tu niste poze..nu prea ma incanta marca fiat dar depinde cum arata si cum merge..iar dupa ce expira numere de bulgaria o mai pot inmatricula? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
punkeru veterinaru 1 Adaugat pe 27 Octombrie, 2010 sal... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
CrackerX 11 Adaugat pe 28 Octombrie, 2010 up astept alte oferte Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
CrackerX 11 Adaugat pe 9 Noiembrie, 2010 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
punkeru veterinaru 1 Adaugat pe 9 Noiembrie, 2010 sal....baiatu` cu fiatu` bravo....poate te-ai mai gandit....io am mai pus niste banuti ...poate iese ceva....ce zici???? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
CrackerX 11 Adaugat pe 9 Noiembrie, 2010 mai gandeste`te tu ce diferenta oferi Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
punkeru veterinaru 1 Adaugat pe 9 Noiembrie, 2010 zi un pret si ne intelegem....tu decizi ...nu io....astept...:) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
CrackerX 11 Adaugat pe 11 Noiembrie, 2010 up ofer si diferenta aprox 1000 euro Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
stefan45 69 Adaugat pe 27 Noiembrie, 2010 up ofer si diferenta aprox 1000 euro sal. un fiat coupe te intereseaza full optional. piele tot. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
CrackerX 11 Adaugat pe 29 Noiembrie, 2010 sal. un fiat coupe te intereseaza full optional. piele tot. si cu inmatricularea cum fac?in cati bani pui tu masina asta? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
stefan45 69 Adaugat pe 29 Noiembrie, 2010 si cu inmatricularea cum fac?in cati bani pui tu masina asta? masina sa scos in rand de nr rosii se mai pot scoate 2 randuri, eu am gasit sa o inmatriculez pe bulgaria 700 euro dureaza cateva ore.tu motorul in ce bani il ai? eu am zis 2000euro fiatul. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
CrackerX 11 Adaugat pe 6 Decembrie, 2010 masina sa scos in rand de nr rosii se mai pot scoate 2 randuri, eu am gasit sa o inmatriculez pe bulgaria 700 euro dureaza cateva ore.tu motorul in ce bani il ai? eu am zis 2000euro fiatul. nu stiu...depinde cat mai dai diferenta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tete121 1 Adaugat pe 30 Decembrie, 2010 un schimb cu o mica diferenta de la tine... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
crissty_suzuki85 0 Adaugat pe 22 Ianuarie, 2011 salut un hyundai sonata din 2001 inm in ro 2.5 v6 benzina? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
kenjiro 0 Adaugat pe 12 Martie, 2011 vezi pasatul de la prima pagina,si inmatriculata,ro..dar macar 1500 minim diferenta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri