Robyb 4 Adaugat pe 21 Octombrie, 2010 closed Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Robyb 4 Adaugat pe 26 Octombrie, 2010 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dnkalex 0 Adaugat pe 4 Noiembrie, 2010 Superba! Up! Asa cum o stii, ai recomanda-o unui incepator? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Robyb 4 Adaugat pe 6 Noiembrie, 2010 ms, pai motorul in sine e un cbr F2 cu suspensii imbunatatie si un control mai bun datorita ghidonului . deci un mare DA Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
stremtzy 0 Adaugat pe 21 Noiembrie, 2010 Motocicleta nu are ceasuri? sau mi se pare? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Robyb 4 Adaugat pe 22 Noiembrie, 2010 nu ti se pare , nu are ceasuri Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 22 Noiembrie, 2010 Din cate motorete este "fabricata" aceasta motoreta iNpecabila? Recunosc fruca de hornet fara aripa insa. Este de verificat daca mai este intreg cadrul. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Robyb 4 Adaugat pe 22 Noiembrie, 2010 Din cate motorete este "fabricata" aceasta motoreta iNpecabila? Recunosc fruca de hornet fara aripa insa. Este de verificat daca mai este intreg cadrul. mai insista , nu e de Hornet Cadru l-am legat cu scotch si sarme , dar vad ca tine :) Hai in Tm si poti verifica la fata locului . te las sa faci o tura cu el sa vedem daca tin sarmele :) ps: am si aripa dar imi place mai mult fara. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
supapa_jr 0 Adaugat pe 22 Noiembrie, 2010 furca e de RR...sunt aproape sigur...ori 600 ori 1000...mie unul imi place tare ideea motoretei, o dai cu tot cu autentificare la vanzare? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Robyb 4 Adaugat pe 22 Noiembrie, 2010 furca e de RR...sunt aproape sigur...ori 600 ori 1000...mie unul imi place tare ideea motoretei, o dai cu tot cu autentificare la vanzare? nici tu nu ai ghicit :) autentificare = ITP ? se rezolva si aia numai sa-mi spuna clientul din timp sa stiu . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
crinci 1 Adaugat pe 23 Noiembrie, 2010 nici tu nu ai ghicit :) autentificare = ITP ? se rezolva si aia numai sa-mi spuna clientul din timp sa stiu . ce le mai place unora sa isi bata joc de motorete...... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Robyb 4 Adaugat pe 23 Noiembrie, 2010 daca e circ sa fie circ pana la capat , nu ? poate tie iti place sa-ti bati nevasta , dar nu ma vezi comentand , asa-i ? :) ...urmatorul :) adevaraul e ca ori iti place mult , ori nu suporti o astfel de motocicleta nu poti sa ramai neutru . Hai care ghiceste de la ce moto sunt telescoapele are reducere 200 euro :) just for the fun of it :) Daca se vinde sau nu ma lasa rece. Singrul motiv pentru care il vand e ca sa ma pot apuca sa-mi bat joc de altu :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
crinci 1 Adaugat pe 24 Noiembrie, 2010 daca e circ sa fie circ pana la capat , nu ? poate tie iti place sa-ti bati nevasta , dar nu ma vezi comentand , asa-i ? :) ...urmatorul :) adevaraul e ca ori iti place mult , ori nu suporti o astfel de motocicleta nu poti sa ramai neutru . Hai care ghiceste de la ce moto sunt telescoapele are reducere 200 euro :) just for the fun of it :) Daca se vinde sau nu ma lasa rece. Singrul motiv pentru care il vand e ca sa ma pot apuca sa-mi bat joc de altu :) da da ai zis bine CIRC Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
jolly_jokre 114 Adaugat pe 24 Noiembrie, 2010 ce le mai place unora sa isi bata joc de motorete...... La unii de motorete, desi nu as numi-o bataie de joc... mai rau e la altii ca-si bat joc de oameni. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tzn 85 bub 4 Adaugat pe 24 Noiembrie, 2010 o furca de yamaha R1/R6 , de pe la 2003 spre anii nostri..... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mitza123 33 Adaugat pe 24 Noiembrie, 2010 asa, ca parere persoanala, mi se pare o mobra foarte interesanta, asa ca iti urez bafta la vanzare! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Robyb 4 Adaugat pe 25 Noiembrie, 2010 o furca de yamaha R1/R6 , de pe la 2003 spre anii nostri..... N-ai ghicit nici tu :) ps: ms mitza :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Yamahaia 0 Adaugat pe 25 Noiembrie, 2010 tu esti baiatul cu topcase-uri parca. Esti valabil atunci. Despre motor,sunt fan streetfighter,imi place cum arata...cum s-a ajuns la forma lui nu pot comenta, fiecare sa-l vada. Bafta! Furca e de IJ, nu? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Robyb 4 Adaugat pe 25 Noiembrie, 2010 ms ms :) , eu sunt cel cu topcase-urile . am acelasi nick pe celalalt forum . ps: furca de IJ ar fi fost prea fain :) dar nu . hint: toata partea din fata ( roti ,discuri ,furca ,jug) sunt de acelasi model de motocicleta :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
barboge 0 Adaugat pe 25 Noiembrie, 2010 E baiatul nu numai cu top-case-urile, ci si cu multe alte chestii pentru motociclisti. Si,intr-adevar, e super baiat. Un mare UP! pentru motor. Tu chiar esti talentat si ai imaginatie. Ar trebui sa pui poze si cu GS-ul(parca GS era) cafe racer. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
supapa_jr 0 Adaugat pe 25 Noiembrie, 2010 gsxr peste 750 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Robyb 4 Adaugat pe 25 Noiembrie, 2010 ms Barboge :) uite aici poze cu ce am mai facut . http://picasaweb.google.com/robybotos GS-ul poate fi vazut in Bucuresti deoarece acolo a plecat. Acuma lucrez la un alt cafe , un honda CX500 . care va fi pus tot aici la vanzare daca permite Cesar :) PS : Supapa_jr . nu-i nici gsx-r :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
xjr1200 15 Adaugat pe 25 Noiembrie, 2010 aprilia rsv? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Robyb 4 Adaugat pe 25 Noiembrie, 2010 aprilia rsv? nu :) cred ca pe toate le-ati luat in afara de cel care trebuie :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
xjr1200 15 Adaugat pe 25 Noiembrie, 2010 ceva zx atunci,ceva ninja Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri