nameless 1 Adaugat pe 26 Octombrie, 2010 Salut, Am pus mai jos poze cu toate carenele care le am de vanzare care in afara de undertail si un plastic de la bord care sunt noi restul SUNT SH DECI UNELE AU DECAT CATEVA ZGARIETURI ALTELE RUPTURI. Am pus poze cu problemele de la fiecare pentru ca nu ma intereseaza sa dau tzeapa cuiva, astea sunt carenele care au fost pe moto meu si leam dat jos si numai am ce face cu ele. Asa ca repet majoritatea pieselor au diferite defecte, zgarieturi, rupturi sau prinderi rupte, unele se pot repara usor altele nu dar daca aveti voi de ex o carena care ii lipseste o bucata se pot fi combina (o idee). Lista de piese ar fi asta : - undertail nou nefolosit - plastic bord (nu stiu numele exact) nou 06012009763.jpg despre asta e vorba - maneta ambreaj - e intreaga nu are nici o pr dar e sh - carena fata - e rupta in cam 4 bucati cred ca se poate reconstitui - coditza - are o ureghe rupta dar in rest nu are nici o zgarietura - aripa fata - e crapata (se vede in poza) dar se poate repara usor si in rest nu are nimik - 2 carene lateral stanga superior - una are o bucata lipsa una e inteaga - 2 carene lateral dreapta superior - una are o bucata lipsa una e inteaga - 2 carene lateral stanga inferior - una are o bucata lipsa celalta e intreaga - 2 carene lateral dreapta inferior - zgarieturi - 2 parbrize stock - cadru de bord - sunt rupte prinderile care il tin de cadru motorului (tot asa nu stiu daca se poate repara dar poate daca ai un cadru care le are intregi poti sa le combini) - 2 plastice care vin sub radiator 06012009794.jpg - astea - capac alternator e zgariat si are rupta o ureche de la un surub - plasticele din stanga si dreapta de la rezervor Cam astea sunt, aveti poze la fiecare, preturile sunt negociabile asa faceti o oferta si discutam nu ma intereseaza sa scot cine stie ce mare profit pe ele dar nici degeaba nu le dau mai ales pe cele care sunt noi si nu au nimik. Sper sa va ajute ca stiu cat de mult am cautat si eu cand am avut "nefericirile". Pentru contact datimi mai bine un mail - allronin@yahoo.com / mess : allronin sau tel : 0766.538.008 ca pe forum intru mai rar. Multam si asfalt uscat.......defapt acum vreme frumoasa ca a inceput sa se cam duca . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
nameless 1 Adaugat pe 21 Martie, 2011 Nimeni nu are nevoie ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Vali22 9 Adaugat pe 27 Martie, 2011 cat este un parbriz ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri