vladvlad 0 Adaugat pe 30 Octombrie, 2010 manete lightek masoane rizoma kit lant did racing finala yoshimura crashuri lightek parbriz racing bujii ngk iridium, uleuri filtre skimbate injectie, suspensii reglate cdi remapat 26.000 km 0726 456 821up 4000... cash Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vladvlad 0 Adaugat pe 5 Noiembrie, 2010 3700 CASH sau schimb cu 600 plus minim 1000 E dif. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
todelo 0 Adaugat pe 6 Noiembrie, 2010 3700 CASH sau schimb cu 600 plus minim 1000 E dif. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
higheaven 8 Adaugat pe 6 Noiembrie, 2010 Bun pret, insa nu inteleg ce rol are piulita incercuita din poza. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vladvlad 0 Adaugat pe 6 Noiembrie, 2010 nici eu . o sa sun la suzuki sa intreb. iti zic imediat ce aflu. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sorinm 0 Adaugat pe 6 Noiembrie, 2010 Uita-te pe microfise , ma indoiesc ca are ce cauta acolo. Tu vinzi motoreta pe care mi-o doresc eu, pacat ca e zgariata. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vladvlad 0 Adaugat pe 6 Noiembrie, 2010 Uita-te pe microfise , ma indoiesc ca are ce cauta acolo. Tu vinzi motoreta pe care mi-o doresc eu, pacat ca e zgariata. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Doc-ul 1 Adaugat pe 6 Noiembrie, 2010 Bun pret, insa nu inteleg ce rol are piulita incercuita din poza. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
doctoroo 6 Adaugat pe 6 Noiembrie, 2010 eu cred ca e controlul tractiunii Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
serious sam 12 Adaugat pe 6 Noiembrie, 2010 Originalul se comanda la orice reprezentanta suzuki si costa max 30 ron... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
kiki-mariki 0 Adaugat pe 6 Noiembrie, 2010 e un accesoriu preluat de la motocicletele de circuit...in partea superioara are date niste gauri prin care se trece o sarma pentru a preveni desurabarea accidentala din cauza vibratiilor. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Doc-ul 1 Adaugat pe 6 Noiembrie, 2010 Originalul se comanda la orice reprezentanta suzuki si costa max 30 ron... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vladvlad 0 Adaugat pe 7 Noiembrie, 2010 eu cred ca e controlul tractiunii Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
engage 6 0 Adaugat pe 8 Noiembrie, 2010 haideti fratilor..o sa va placa motoreta 3700 SUPER PRET Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
laur954 0 Adaugat pe 8 Noiembrie, 2010 salut..ma bag si eu ca musca-n ciorba... nu'i cam ieftina la 3700 euroi? oricum zgarietura+carena un pic crapata (jos) sunt defecte de nebagat in seama... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vladvlad 0 Adaugat pe 8 Noiembrie, 2010 salut..ma bag si eu ca musca-n ciorba... nu'i cam ieftina la 3700 euroi? oricum zgarietura+carena un pic crapata (jos) sunt defecte de nebagat in seama... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
coxanelu 8 Adaugat pe 9 Noiembrie, 2010 se poate inchide... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri