cpv 0 Adaugat pe 26 Octombrie, 2010 De vanzare, Hornet, din 2004, modelul cu 2 cadrane digitale, ~30.000km, adus din Italia anul acesta, primul proprietar in Ro, un singur proprietar in IT. Cauciucuri si kit lant in stare buna parbriz puig, baterie noua Trusa scule Motorul este in stare foarte buna. Scuze de calitatea pozelor Pret fix 2200 E. Motivul vanzarii, vreau ceva de viteza pe care sa am loc schimb (954RR, gsx-r 750 - 1000 de la k4 in sus) 0723397704 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cpv 0 Adaugat pe 13 Noiembrie, 2010 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cpv 0 Adaugat pe 18 Noiembrie, 2010 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cpv 0 Adaugat pe 24 Noiembrie, 2010 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cpv 0 Adaugat pe 4 Decembrie, 2010 :scooter: Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cpv 0 Adaugat pe 20 Decembrie, 2010 pics Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cpv 0 Adaugat pe 28 Decembrie, 2010 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cpv 0 Adaugat pe 5 Ianuarie, 2011 iti dau un 929 si mai dai o diferenta ? ai raspuns PM, hornet 2200 E Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cpv 0 Adaugat pe 10 Ianuarie, 2011 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
blue_nightwishX 6 Adaugat pe 16 Ianuarie, 2011 mai e "lavabil" anuntul ? un nr de tel? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cpv 0 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2011 da Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cpv 0 Adaugat pe 24 Ianuarie, 2011 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
MetalWarrior 0 Adaugat pe 24 Ianuarie, 2011 Cum s-a ales cu bordul lovit? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cpv 0 Adaugat pe 24 Ianuarie, 2011 nu cunosc exact circumstantele, dar iti pot spune ca este zgariat superficial, probabil o cazatura la proprietarul italian si la contact cu parbrizul (cand am luat-o avea prinderile de la un parbriz...dar parbriz nu). Oricum cazatura nu a afectat in nici un fel structura motoretei. Am preferat sa nu o repar ca sa se stie clar ce e cu moto, desi cred ca pana la urma saptamanile astea o voi duce sa remediez zgarieturile. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cpv 0 Adaugat pe 2 Februarie, 2011 va multumesc, se poate inchide Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri