Oaspete aussie Adaugat pe 28 Octombrie, 2010 Vand Honda NT650V Deauville, an de fabricatie 2001, 50.000 KM, 56CP Am cumparat-o in 2006, de la Adimotori (Codlea) adusa la comanda din Italia (multumesc Adi, Edi) Am schimbat in august: cauciucuri, ulei, filtru de ulei , filtru de aer, placute de frana. Anul trecut am schimbat cablul de ambreiaj. Are topcase Givi si i-am schimbat claxonul cu unul Stebel de 139Db. Mai am: un filtru de aer nou si prelata pe masura. Pret 3000E negociabil Telefon : 0722.154.059 - Robert Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 28 Octombrie, 2010 nu contesta nimeni ca e un motor exceptional....dar tinand cont de anul de fabricatie,de nr de km acumulati si de ceata in care bajbaim...3000eu e un pret cam maricel...oricum,din partea mea succes la vanzare... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Oaspete aussie Adaugat pe 16 Noiembrie, 2010 Multumesc Asa cum am specificat : Pretul este negociabil ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Oaspete aussie Adaugat pe 30 Noiembrie, 2010 UP !!! 2500E - NEGOCIABIL !!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri