FaneHimura 0 Adaugat pe 28 Octombrie, 2010 Vand toba mivv titanium cu tot cu cot,prinderi,colier pret 600 ron Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
FaneHimura 0 Adaugat pe 23 Noiembrie, 2010 UP! toba in stare buna Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
FaneHimura 0 Adaugat pe 8 Decembrie, 2010 up! 550 ron ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
FaneHimura 0 Adaugat pe 16 Decembrie, 2010 Up! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
FaneHimura 0 Adaugat pe 27 Decembrie, 2010 UP ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
FaneHimura 0 Adaugat pe 9 Ianuarie, 2011 UP! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
FaneHimura 0 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2011 UP Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
FaneHimura 0 Adaugat pe 4 Februarie, 2011 valabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
devilxxx85 0 Adaugat pe 9 Februarie, 2011 valabil salut .sunt interesat .imi poti trimite datele de contact .ms Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
FaneHimura 0 Adaugat pe 9 Februarie, 2011 salut .sunt interesat .imi poti trimite datele de contact .ms Ti-am trimis pm. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
moto_the_best 0 Adaugat pe 12 Februarie, 2011 salut ma intereseaza toba si daca ai si silencer la ea si care ar fi un ultim pret ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
FaneHimura 0 Adaugat pe 12 Februarie, 2011 S-a vandut se poate inchide multumesc. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri