CalinMZ 0 Adaugat pe 3 Noiembrie, 2010 vand: - casca suomy ,mici zgarieturi, in stare foarte buna pret 150 ron - casca de cross Nitro , mici zgarieturi, purtata foarte putin. 100 ron (noua a fost 230ron) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
florynn 0 Adaugat pe 3 Noiembrie, 2010 ce marime i nitro? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
CalinMZ 0 Adaugat pe 3 Noiembrie, 2010 ce marime i nitro? salut, este marimea "M". dar difera de la marca la marca, cel mai bine imi spui cat ai circumferinta capului! si o compar cu a mea! numa bine! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
florynn 0 Adaugat pe 4 Noiembrie, 2010 salut, este marimea "M". dar difera de la marca la marca, cel mai bine imi spui cat ai circumferinta capului! si o compar cu a mea! numa bine! 57. daca i curat interioru as luao eu. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
CalinMZ 0 Adaugat pe 5 Noiembrie, 2010 suomy s-a vandut! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
CalinMZ 0 Adaugat pe 12 Noiembrie, 2010 up! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
CalinMZ 0 Adaugat pe 17 Noiembrie, 2010 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
CalinMZ 0 Adaugat pe 8 Decembrie, 2010 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
CalinMZ 0 Adaugat pe 16 Decembrie, 2010 valabil! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cmar 0 Adaugat pe 5 Iunie, 2011 crossul 85 ron? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
CalinMZ 0 Adaugat pe 10 Iunie, 2011 crossul 85 ron? s-a vandut! se poate inchide! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cmar 0 Adaugat pe 20 Iunie, 2011 salut mai ai crossul? ma intereseaza 0744267604 mersi Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri