Mergi la conţinut

Arhivat

Acest topic este acum arhivat şi este închis viitoarelor răspunsuri.

richard_rider2

vand Vand Sau Schimb Cu Motor

Recommended Posts

cred ca nu cunosti la bani.....ada si mie una cu bani astia, ca o cumpar eu.... avand in vedere ca taxa la ea e 2000euro

nu te supara dar o mobra de 600cc nu ma satisface si de diferenta nici nu se poate discuta.....caut ceva de 1000cc

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Nu mai faceti offtopic la vanzari.....proprietarul unui bun poate sa si-l vanda cu absolut ce pret vrea, in cazul de fata si cu 10miiE.....ca o va vinde cand a fii ultimul BMW E36 de vanzare asta e partea a 2-a si nu e decat treaba proprietarului!

Legat de informatiile date mai sus(taxa auto) sunt putin eronate, si pot spune din experienta proprie, ca taxa la un astfel de motor pe o masina din acel an(97) e doar 1200E fara deductii, cu(lipsa airbag, lipsa AC, declarare de km multi) scade sub 1000E ....acuma ca si asta o sa creasca de la 1 ian, e tot partea 2-a.

Legat de ce a spus cel care a oferit 1400E, zicand ca atata e una d-asta in piata, asa este, poate gaseste chiar mai ieftina de 1400 chiar si inmatriculata(stiu chiar eu una, dar nu o recomand), dar zic eu, ca nu modelul de E36 de dupa '94 cum e acesta, nu dotarile acestuia(Clima, jenti de E46) si probabil motorul euro 1 de 1.8 pe curea care s-a montat si pe urs(E30) si aproape sigur intr-o stare tehnica mai rea. E36 inmatriculat si care merge(atentie nu am zis cum: super sau abea) gasesti intre 600E si 8000E in fct de fantastic de multi parametrii! ;)

Bafta la schimb!

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×