gsxr_maniac Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Cum spune si anuntul...am un garaj la 5 km de Oradea in comuna Nojorid , garajul este facut sub casa, este inchis, izolat si destul de calduros in timpul iernii, momentan sunt 2 mobre inclusiv cu a mea, cine doreste si nu vrea sa si-o lase in fata blocului ne putem intelege la un pret mai mult decat omenesc ... este valabil doar pentru cei din Oradea sau din apropiere...cei interesati sunati si ma gasiti in Oradea! Ar mai incape vro 5 mobre ... Contact : 0752609586 Liviu Cum spune si anuntul...am un garaj la 5 km de Oradea in comuna Nojorid , garajul este facut sub casa, este inchis, izolat si destul de calduros in timpul iernii, momentan sunt 2 mobre inclusiv cu a mea, cine doreste si nu vrea sa si-o lase in fata blocului ne putem intelege la un pret mai mult decat omenesc ... este valabil doar pentru cei din Oradea sau din apropiere...cei interesati sunati si ma gasiti in Oradea! Ar mai incape vro 5 mobre ... Contact : 0752609586 Liviu UP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts