Dorman 0 Adaugat pe 16 Noiembrie, 2010 Vand YAMAHA TDM 850 4tx din 2000, cu acte la zi. Merge impecabil. Pret: 2250 Euro (negociabil), sau Schimb cu Aprilia Falco, plus-minus diferenta. Tel.: 0722210361, 0755018374 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
XXergiu 13 142 Adaugat pe 13 Decembrie, 2010 Foarte faina motorisca! De ce o dai? Povesteste-o un pic te rog, sunt in cautarea unui allrounder fiabil, iar din cate stiu eu TDM se califica. Mai are un atu ca este peste 600cmc, lucru ce-mi place... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Dorman 0 Adaugat pe 14 Decembrie, 2010 Salut! Ai dreptate TDM-ul e un allrounder fiabil, buna pentru drumuri lungi si suficient de sportiv ca sa nu te plictiseasca. Singurul motiv pentru care vreau sa-l vand, este faptul ca as incerca si o alta categorie. Foarte faina motorisca! De ce o dai? Povesteste-o un pic te rog, sunt in cautarea unui allrounder fiabil, iar din cate stiu eu TDM se califica. Mai are un atu ca este peste 600cmc, lucru ce-mi place... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tavy xt 0 Adaugat pe 23 Ianuarie, 2011 Daca te intereseaza shimb cu FZ6 naked din 2004 http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=398584 da-mi un PM Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
XXergiu 13 142 Adaugat pe 24 Ianuarie, 2011 Doar de curiozitate: de ce ai schimba fz-ul cu tdm? 4 cilindrii vs 2? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Dorman 0 Adaugat pe 27 Ianuarie, 2011 Salut! Multumesc pentru oferta, dar nu sunt interesat. Bafta la vanzare. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri