vacaroiux 2 Adaugat pe 24 Noiembrie, 2010 Salutare , Am 2 anvelope cu dimensiunile de mai sus, noi. o sa revin si cu poze 0726791376 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vacaroiux 2 Adaugat pe 29 Noiembrie, 2010 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
florinkawa 1 Adaugat pe 30 Noiembrie, 2010 up vrei un motor pe ele ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
alexrider 0 Adaugat pe 11 Decembrie, 2010 mai ai gumele? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vacaroiux 2 Adaugat pe 13 Decembrie, 2010 mai ai gumele? DA, LE MAI AM Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vacaroiux 2 Adaugat pe 23 Decembrie, 2010 up cu ele Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vacaroiux 2 Adaugat pe 4 Ianuarie, 2011 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 4 Ianuarie, 2011 Noi? Unde noi? Eu vad doua anvelope merse date jos si la vanzare Aaa... nu sunt praf, duse, coapte, tocite terminate. Corect dar tot SH se cheama Pune-le si numele la firma, producator, etc, conteaza. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vacaroiux 2 Adaugat pe 5 Ianuarie, 2011 Corect, le-am luat pt masina mea... am mers 500 de km ... am fost la itp.... le-am dat jos ca nu corespund.... si atat............SUPER UZATE Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vacaroiux 2 Adaugat pe 13 Ianuarie, 2011 up up up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vacaroiux 2 Adaugat pe 20 Ianuarie, 2011 up 250 RON Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vacaroiux 2 Adaugat pe 1 Februarie, 2011 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vacaroiux 2 Adaugat pe 8 Februarie, 2011 up 300 ron Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cristiansen09 0 Adaugat pe 16 Februarie, 2011 Salut, este discutabil pretul? P.S. As dori sa stiu ce marca sunt si daca mai au garantie. Multumesc. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vacaroiux 2 Adaugat pe 4 Martie, 2011 UP Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vacaroiux 2 Adaugat pe 14 Martie, 2011 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vacaroiux 2 Adaugat pe 19 Aprilie, 2011 up UP Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vacaroiux 2 Adaugat pe 17 Mai, 2011 UP up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vacaroiux 2 Adaugat pe 23 Mai, 2011 UP Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vacaroiux 2 Adaugat pe 2 Iunie, 2011 UP UP UP VANDUTE Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri