Vali22 9 Adaugat pe 28 Noiembrie, 2010 12800 km 2 chei stare foarte buna nu e zgariat nu are probleme la motor pt poze intrebari si filmari val_avr@yahoo.com ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Vali22 9 Adaugat pe 7 Decembrie, 2010 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Timmy_eroul09 0 Adaugat pe 8 Decembrie, 2010 un numar de telefon,ms Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Vali22 9 Adaugat pe 8 Decembrie, 2010 moto era rezervata pana sambata am apucat sa scot certificat fiscal clientul din bucuresti neserios s-a razgandit fara sa o vada macar dar asa am 1 luna totul pregatit pentru vanzare asa ca doritorii au toate actele instant 0731.537.116 id cumparatorului vlad1234 ceva de genu sa nu va incurce si pe voi cu certificate fiscale aiurea ca e cheltuiala inutila cheers Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
jonutzbal 1 Adaugat pe 17 Decembrie, 2010 CEVA POZE? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Vali22 9 Adaugat pe 17 Decembrie, 2010 da-mi mail Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri