Jump to content

Lansare De Carte - Vand Kilometri

Dan Rosca

Recommended Posts

Vand Kilometri - Mihai Barbu..............cel care a fost in Mongolia.

Lansare oficiala, joi, 2 decembrie, ora 18:00, la Muzeul Taranului Roman, Kisseleff nr.3, Linga P-ta Victoriei, Bucuresti.

De acolo, vom merge la ora 19,00 sa ne intilnim cu Dan Popescu , pentru a vedea ce a filmat pe unde a fost el plecat , Siberia.....etc.

E bine de stiut citi vom fi, pentru a putea aranja toate cele necesare unei bune vizionari. Ar fi frumos sa fim cit mai multi. :pilot:

vreau si eu un volum

Pai vorbeste cu Doru ala din link-ul pe care l-am pus. Nu eu ma ocup de chestia asta.

Eu doar am gasit postul aluia si am zis sa-l pun si aici pentru ca poate e careva interesat. Nu am intrebat cum se poate procura cartea deoarece eu am citit povestea pe net si pentru mine e suficient.

Cum intrati in posesia cartii trebuie sa vedeti voi.

Deja am postat aici http://www.pro-bike.ro/forums/topic/75975-vand-kilometri-de-mihai-barbu-cartea/page__view__findpost__p__395189 ce am considerat ca trebuia spus, fara sa stiu si de acest topic. Asa ca repet multumirile si va doresc o seara placuta in familia celor pe doua roti! Sper ca si cele doua carti ( a mea si a vecinului meu @sarpe) sa ajunga cit mai repede la noi incit sa ne putem bucura de lecturarea lor in zilele de sarbatoare ce vor urma.:thumbup:

Mah, cum naiba de s-a potrivit "expeditia mileniului" cu lansarea amaratei de carti a lui Mihai??? Ca sa vezi, dom`le.....

Am fost la amandoua si a fost perfect. Mihai acelasi baiat bun, timid si talentat. Am luat si autograf. Despre a doua intalnire sunt mut. Nu-mi dau seama cum un singur om poate aduna atata adversitate din parte atat de multi. Dupa filme , poze si comentarii nu-mi revin. Drumul real este atat de greu, ca din fata calculatorului pare irealizabil si totusi omul asta la facut metru cu metru. Respect!

Imi cer scuze fata de Dan Popescu, nu am putut veni la proiectia imaginilor sale pentru ca, chiar la evenimentul lui Mihai, m-am intalnit cu reprezentantii Discovery care mi-au dat niste vesti cam proaste referitoare la un viitor proiect comun. Pur si simplu nu mi-a mai venit sa vad pe ce parte se inchide geaca siberiana a lui Dan.

Nu-mi dau seama cum un singur om poate aduna atata adversitate din parte atat de multi.

Oare pentru ca virtual a "scuipat" multi oameni si este extrem de fudul? Si astea sunt doar doua din "calitatile" care l-au facut "celebru" in mediul virtual.

Nu stiu cum e Dan Popescu in realitate, poate ca e un om de nota 10. Dar eu i-am cunoscut doar personalitatea de pe forum si mi-a facut o impresie deloc placuta.

Oare pentru ca virtual a "scuipat" multi oameni si este extrem de fudul? Si astea sunt doar doua din "calitatile" care l-au facut "celebru" in mediul virtual.

Nu stiu cum e Dan Popescu in realitate, poate ca e un om de nota 10. Dar eu i-am cunoscut doar personalitatea de pe forum si mi-a facut o impresie deloc placuta.

pai vezi ca o nimerisi? tocmai pentru a scoate virtualul din trairile noastre zilnice am recurs la aceste masuri. Cine vrea sa stea de vorba cu mine, atunci sa stea de vorba cu mine. Nu cu o depersonalizare de forum. Oricum internetul deviaza MULT tot. Asa ca doar l-am ajutat.

Imi cer scuze fata de Dan Popescu, nu am putut veni la proiectia imaginilor sale pentru ca, chiar la evenimentul lui Mihai, m-am intalnit cu reprezentantii Discovery care mi-au dat niste vesti cam proaste referitoare la un viitor proiect comun. Pur si simplu nu mi-a mai venit sa vad pe ce parte se inchide geaca siberiana a lui Dan.

Pacat:

1) ca ai primit niste vesti cam proaste; totusi compania unor motociclsiti adevarati si cu mare experienta (adica nu eu, ci restul) te-ar fi mobilizat;

2) ca nu ai dorit sa studiezi indeaproape geaca siberiana: te asteapta oricand, acum este la sediu special pentru tine.

• 4 weeks later...

Fiindca io n-am avut privilegiul sa ajung la lansarea cartii lui Mihai, am primit-o cadou...si uite-o sub bradut!

Este cel mai frumos cadou primit de acest Craciun!

Acelasi lucru pare sa spuna si mai tinarul meu vecin, Sarpe, care a primit si el cartea odata cu mine...si cred ca se vede in ochii lui bucuria! ...De-acolo a venit cartea!

Mai jos e tortul ornat de mine in cinstea Craciunului...si a cartii!:thumbsup:

post-32226-0-25986000-1293384865_thumb.j

post-32226-0-43461600-1293384893_thumb.j

post-32226-0-47317000-1293384955_thumb.j

post-32226-0-70072600-1293385037_thumb.j

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...