Ali G 30 Adaugat pe 13 Decembrie, 2010 Salut pe toata lumea ! Dupa cum spune si titlul topic-ului , ma intereseaza sa achizitionez un autoturism Lexus model-ul IS200 . Problema este ca in Romania acest model este destul de rar iar cele existente sun intr-o stare tehnica deplorabila ... deci , rugamintea mea este ca in cazul in care se regasesc proprietari sau cunostinte ale unor vanzatori de Lexus pe acest forum , sa-mi lasati datele lor de contact . Va rog sa tineti cont si de faptul ca pretul masinii trebuie sa reflecte exact starea tehnica , nu ma intereseaza cazane sau masini cu volanul pe dreapta . In principiu masina trebuie sa fie inmatriculata in Romania si ( daca este posibil ) vanzatorul sa fie primul proprietar . In acelasi timp ma intereseaza ca masina sa nu fi " suferit " operatii estetice de genul tuning sau alte prostii . Mai jos gasiti o poza cu mdelul care ma intereseaza . Acestea fiind spuse . Va multumesc anticipat ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
LaserFrate 0 Adaugat pe 14 Februarie, 2011 Poate te intereseza O masina inpecabila Nu sunt bisnitar Masina o luasem pt mine (insa am ceva mai economic un punto 1.9 tdi si nu prea circul cu ea ) Culoare Rosu Model: IS200 SPORT 2002 1,988 cc benzina Consum 7.5-8 in oras in Craiova Mile 103000 Din care 800 facute in ro Inmatriculat pe bulgaria Recent de 2 luni jumate in tara 1 luna inmatriculata Volan pe drepta , Cu full servis istoric inpreuna cu chitante Masina este tinuta si a fost tinuta si in anglia in garaj . Al 2 proprietar (Nu sa fumat in masina niciodata) Placute frana noi + discuri fata + Filtu aer K&N sport (il am si pe cel original )+ polen /Comfort Options: Air Conditioning, Auxiliary heating, Climate Control, Electric heated seats, Leather Seats, Parking Sensors, Power-assisted Steering (PAS), Power Locks, Power Seats, Power Windows, Sunroof, Tilt Steering Wheel Safety Features: Alarm, Anti-Lock Brakes (ABS), Driver Airbag, Electronic Stability Program (ESP), Immobiliser, Passenger Airbag, Rear seat belts, Safety Belt Pretensioners, Side Airbags, Xenon headlights Jante 18 + Cauciucuri inpecabile 95% au 3500 de mile Jantele numai ele au costat 520 lire Masina e inpecabila din or ce punct de vedere ,Actele sunt pe numele unui amic ,roman/bulgar din Craiova. Se poate circula fara nici un stres 11 luni cu ea Dupa se poate inoi asigurare si itp-ul (in craiova nu in Bg ) 2999 euro Usor negociabil Am si jantele originale cu cauciucuri de iarna pe ele . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Ali G 30 Adaugat pe 21 Februarie, 2011 Salut ! Intradevar masina arata destul de ingrijita ( sau cel putin asa arata in Anglia cand a fost pozata ) ... dar citeste cu atentie anuntul ! Scrie clar ca nu ma intereseaza masini neimatriculate , cu volanul pe dreapta sau tunate ... oricum multumesc pentru oferta ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri