italianu 10 Adaugat pe 21 Decembrie, 2010 vand honda cbr 600 f4i din 2003 inmatriculata in romania pe numele meu. 13000 km cauciucuri noi metzler. scarite racing. tel 0722623114 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 26 Decembrie, 2010 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 6 Ianuarie, 2011 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tete121 1 Adaugat pe 6 Ianuarie, 2011 Salut,am citit cu atentie anuntul tau dar imi incerc norocul pt ca imi place moto tau...poate te intereseaza sportiva mea... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 6 Ianuarie, 2011 Salut,am citit cu atentie anuntul tau dar imi incerc norocul pt ca imi place moto tau...poate te intereseaza sportiva mea... salut,am lamurit tot la telefon. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
kovrovetz 0 Adaugat pe 9 Ianuarie, 2011 mai este valabil auntul?astept pm Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 12 Ianuarie, 2011 mai este valabil auntul?astept pm am trimis pm Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
italianu 10 Adaugat pe 23 Ianuarie, 2011 am trimis pm Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri