Gabus 2 Adaugat pe 28 Decembrie, 2010 Yamaha Thundercat 600 din 99,28000 km,inmatriculata,neagra,cauciucuri aproape noi,xenon,alarma,schimbat placute,filtre,ulei - 13.000 Ron negociabil.Sunt incepator si este prea puternica pentru mine.Accept variante cu maxiscutere mai mari de 250cmc.(Suzuki,Piaggio) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bashar 38 Adaugat pe 28 Decembrie, 2010 Ti-ai ales un moment nepotrivit sa vinzi motocicleta, banii sunt foarte scumpi zilele astea! Nu vreau sa comentez asupra pretului, dar iti recomand sa "rasfoiesti" paginile cu vanzari fiare japoneze. Ia-o ca pe un sfat amical sau poti ignora postul! Ride safe Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Santon 2 Adaugat pe 29 Decembrie, 2010 Ti-ai ales un moment nepotrivit sa vinzi motocicleta, banii sunt foarte scumpi zilele astea! Nu vreau sa comentez asupra pretului, dar iti recomand sa "rasfoiesti" paginile cu vanzari fiare japoneze. Ia-o ca pe un sfat amical sau poti ignora postul! Ride safe Frumoasa mobra dar asculta la Bashar ca stie ce zice. La multi ani !!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
trifgeorge1989 1 Adaugat pe 30 Decembrie, 2010 nu te hazarda si tineo. eu am patit la fel cu fzr 600. am zis ca o dau si imi iau alta mai mica insa dupa o luna mi se parea super! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Gabus 2 Adaugat pe 3 Ianuarie, 2011 Oferiti preturi..... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Gabus 2 Adaugat pe 11 Februarie, 2011 Ultimil pret....10.000 Ron Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Maxeritos 0 Adaugat pe 29 Aprilie, 2011 up? 1500e ofer Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri