gsxr_maniac 1 Adaugat pe 10 Ianuarie, 2011 Dupa cum spune si titlul vand costum de piele Spidi Evolutione, marimea 56 (eu am 1,81 si 90 kg), dar ar merge si pentru cineva mai inalt si mai greu in kg , protectii: umeri, antebrat, spate, genunchi, coapse ! Costumul a fost cazut si prezinta urme de stersaturi ( nu zgarieturi ), pt cei pretentiosi se poate vopsi zonele unde este sters la un vopsitor profesionist...! Pret: 500 RON foarte putin negociabil Se trimite si in tara cu posta romana Contact: tel. 0752609586 id.mess. maniac_bikerboy mail. maniac_bikerboy@yahoo.com 450ron negociabil Dupa cum spune si titlul vand costum de piele Spidi Evolutione, marimea 56 (eu am 1,81 si 90 kg), dar ar merge si pentru cineva mai inalt si mai greu in kg , protectii: umeri, antebrat, spate, genunchi, coapse ! Costumul a fost cazut si prezinta urme de stersaturi ( nu zgarieturi ), pt cei pretentiosi se poate vopsi zonele unde este sters la un vopsitor profesionist...! Pret: 500 RON foarte putin negociabil Se trimite si in tara cu posta romana Contact: tel. 0752609586 id.mess. maniac_bikerboy mail. maniac_bikerboy@yahoo.com 450ron negociabil up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri