20cm 0 Adaugat pe 9 Decembrie, 2010 Vand husa piele pentru rezervor, pret 250 ron Andrei 0768995043 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
big_boy 1 Adaugat pe 10 Decembrie, 2010 Pe ce modele merge? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
20cm 0 Adaugat pe 12 Decembrie, 2010 Pe ce modele merge? eu am avuto pe un suzuki bandit deci bandit,hornet,transalp,cbr, dar o putem proba pe ce model ai Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
big_boy 1 Adaugat pe 15 Decembrie, 2010 eu am avuto pe un suzuki bandit deci bandit,hornet,transalp,cbr, dar o putem proba pe ce model ai Eu am un 900rr din 99...are cam lat rezervorul Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
20cm 0 Adaugat pe 17 Decembrie, 2010 Eu am un 900rr din 99...are cam lat rezervorul aha daca vrei o putem proba Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
big_boy 1 Adaugat pe 19 Decembrie, 2010 aha daca vrei o putem proba 0766 800 912 sa ne auzim Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
20cm 0 Adaugat pe 3 Ianuarie, 2011 Vand husa piele pentru rezervor, pret 250 ron Andrei 0768995043 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
lixi 3 Adaugat pe 4 Ianuarie, 2011 a fost pe banditul tau? daca DA, se potriveste bine pe Bandit de 600? (Ai o poza?) are zgarieturi / taieturi? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
20cm 0 Adaugat pe 6 Ianuarie, 2011 a fost pe banditu-l meu ,da ,deci dak ai tot bandit de 600 e la fix, nu are zgarieturi sau taieturi Nu am poza cu husa pe motor, dar poate fac sambata dak vrei Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
lixi 3 Adaugat pe 6 Ianuarie, 2011 daca se poate o poza... doua... imi fac probleme deoarece rezervorul nu este perfect rotund, are intraturile alea laterale... Stima! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
20cm 0 Adaugat pe 8 Ianuarie, 2011 daca se poate o poza... doua... imi fac probleme deoarece rezervorul nu este perfect rotund, are intraturile alea laterale... Stima! poze cu husa dar nu e intinsa chiar asa bine, k am tinuto stransa, se mai aseaza putin Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
lixi 3 Adaugat pe 8 Ianuarie, 2011 multumesc de poze arata bine, desi mai trebuie putin intinsa te contactez in functie de ce fac cu achizitia unui B6 (zilele astea trebuie sa fac targul) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
20cm 0 Adaugat pe 10 Ianuarie, 2011 multumesc de poze arata bine, desi mai trebuie putin intinsa te contactez in functie de ce fac cu achizitia unui B6 (zilele astea trebuie sa fac targul) Pai si eu il dau , poate te intereseaza http://www.pro-bike.ro/forums/topic/76965-suzuki-bandit-600/ Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
20cm 0 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2011 upup Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
20cm 0 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2011 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
lixi 3 Adaugat pe 29 Ianuarie, 2011 te-ai mai gandit la oferta mea? Considera mesajul si ca un UP! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
20cm 0 Adaugat pe 31 Ianuarie, 2011 UP Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vargas 0 Adaugat pe 14 Februarie, 2011 salut, crezi ca ar merge pe un sv ? eventual as putea sa o probez ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
20cm 0 Adaugat pe 14 Februarie, 2011 up k e ieftina ori suntem la promotie ori nu mai suntem Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
20cm 0 Adaugat pe 14 Februarie, 2011 salut, crezi ca ar merge pe un sv ? eventual as putea sa o probez ? eu cred k da, dar o probam daca vrei up up k merita pretul Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
20cm 0 Adaugat pe 23 Februarie, 2011 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri