topgun Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Mi-am permis sa deschid acest Poll pentru a decide modul de retragere din AMOVERO. Membri AMVR sa astept la vot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan @ Popescu Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Mai bine faceai lista ,ca desi votam nu stim la urma care sunt cei care au votat. Asa, cu lista, o putem copia la sfarsit si sa o lipim pe celalalt forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
topgun Posted January 8, 2011 Author Share Posted January 8, 2011 Mai bine faceai lista ,ca desi votam nu stim la urma care sunt cei care au votat. Asa, cu lista, o putem copia la sfarsit si sa o lipim pe celalalt forum. Cum dracu fac lista Dane? Cine a votat ar fi bine sa posteze si aici, sau cum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan @ Popescu Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Cum dracu fac lista Dane? Cine a votat ar fi bine sa posteze si aici, sau cum? Lista 1. Radu Ionescu-Topgun 2.Dan Popescu-Enduristul 3. 4. 5. Intra omul si se trece pe lista, fara Poll. Daca in Poll voteaza unul ca NU vrea sa iasa ce faci? De unde stii cine e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan_pedala Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Exact cum zice Dan, adica postata lista dincolo, iar daca o mai vrea vreunul sa ramina cu "vechii", n-are decit sa spuna raspicat. Tacearea inseamna acord! Cu acest poll nu cred ca rezolvam decit vreo citiva baloti de paie in plus pusi pe foc! topgun 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aferim Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 nu stim la urma care sunt cei care au votat. oricine care a votat vede cine si cum a votat, fiecare vot apare si cu numele de forum al respectivului. mi se pare ca e posibil sa apara asta si tuturor votantilor, daca bifezi casuta public pool. la sfarsit, initiatorul va intocmi lista, in plus cu votul aveti si o imagine procentuala a opiniei majoritare, zic eu. bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan @ Popescu Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 oricine care a votat vede cine si cum a votat, fiecare vot apare si cu numele de forum al respectivului. mi se pare ca e posibil sa apara asta si tuturor votantilor, daca bifezi casuta public pool. la sfarsit, initiatorul va intocmi lista, in plus cu votul aveti si o imagine procentuala a opiniei majoritare, zic eu. bafta! pai deocamdata nu se vede asta.Trebuie sa modifice Topgun ceva? Gata m-am prins,dai click pe nr. de voturi exprimate Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan_pedala Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Pune cursorul fara sa dai click, pe view, linga acel DA si-apoi dai click...si-ti vor aparea votantii nominal! Asa frate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
topgun Posted January 8, 2011 Author Share Posted January 8, 2011 Pune cursorul fara sa dai click, pe view, linga acel DA...si-ti vor aparea votantii nominal! Probabil la sfarsit o sa pot scrie cine a votat si cum. Mersi, Ivane! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aferim Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Pune cursorul fara sa dai click, pe view, linga acel DA...si-ti vor aparea votantii nominal! exact, deci click pe view in dreptul fiecarei variante de raspuns. astfel sunt vizibile numele celor ce au votat acea varianta, votantii pot fi vazuti doar de cei care au votat la randul lor (indiferent de alegere). iar la sfarsit, initiatorul face lista completa -practic o transcrie doar, avand ca suport si ca dovada voturile voastre. bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan_pedala Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Problema ramine cu aceia care nu intra pe internet si n-au conturi pe cele doua site-uri, unii fiind inscrisi de catre prieteni sau amici, iar altii care s-au inscris personal, pe baza actelor, la intrunirile trecute. Repet, raspund cu capu' pentru retragerea si reinscrierea aici pentru cei din zona mea (Gorj-Tg.Jiu), care nu intervin aici cu alte pareri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
topgun Posted January 8, 2011 Author Share Posted January 8, 2011 Problema ramine cu aceia care nu intra pe internet si n-au conturi pe cele doua site-uri, unii fiind inscrisi de catre prieteni sau amici, iar altii care s-au inscris personal, pe baza actelor, la intrunirile trecute. Repet, pentru cei din zona mea (Gorj-Tg.Jiu), care nu intervin aici cu alte pareri decit cele majoritare, io raspund cu capu'! Si eu raspund pentru cei din Craiova care sunt inscrisi aici. Am vorbit cu ei la telefon si le-am explicat situatia. Cu Nea Nicu cred ca ai vorbit si tu de ziua ta. Bosorogule! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan_pedala Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Mai Gonzales...daca te mai iei de mine, o sa fii vecin de pat la ATI cu celalalt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan @ Popescu Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 @ Radu si Ivan Ce exemplu ne dati voi ,oameni in varsta la noi astia mai tineri daca va ciufulitzi in public. Link to comment Share on other sites More sharing options...
topgun Posted January 8, 2011 Author Share Posted January 8, 2011 Mai Gonzales...daca te mai iei de mine, o sa fii vecin de pat la ATI cu celalalt! Ce drag imi e de tine cand iei foc! Sa strig ajutor sau mai bine trec pe la tine sa dai un suc?! @ Radu si Ivan Ce exemplu ne dati voi ,oameni in varsta la noi astia mai tineri daca va ciufulitzi in public. Etete, tinerelul unde era! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan_pedala Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Scuza-ma Dane, dar mi s-a bosumflat vena pe asta micu'...si parca pe PM nu-mi mai vine sa fac declaratii omoroase! Asa ca le fac publice! Totul insa intre mine si Gonzales este pur cancan, asa ca luati ca atare discutiile noastre si va rugam sa ne respecati, ca meritam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorumaster Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Am votat DA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Rosca Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Si eu am votat DA Link to comment Share on other sites More sharing options...
topgun Posted January 8, 2011 Author Share Posted January 8, 2011 Dragi prieteni! Peste fix o saptamana o sa declar votul inchis si o sa postez lista celor care au votat și bineinteles felul in care au votat fiecare. Consider ca intr-o saptamana toti membri vor vota. Cei ce nu au internet isi vor exprima opinia prin prieteni (acestia din urma ar fi bine sa le creeze cont aici). E pacat sa nu stim parerea fiecaruia dintre noi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan45 Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 am votat da Link to comment Share on other sites More sharing options...
topgun Posted January 8, 2011 Author Share Posted January 8, 2011 am votat da Stefane, te rog sa mai votezi odata. Votul tau nu s-a inregistrat. respect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan45 Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 acum se vede? Link to comment Share on other sites More sharing options...
topgun Posted January 8, 2011 Author Share Posted January 8, 2011 acum se vede? Da! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toni Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Eu nu prea inteleg ce votam noi aici? Am fost inscris pana acum in vreo organizatie? Am luat la cunostinta de vreun regulament, statut sau macar niste reguli scise pentru care sa fi semnat undeva ca imi plac si sunt de acord cu ele? Eu personal, pentru faptul ca am facut niste plimbari combinate cu niste sprituri si mi-am cumparat un ecuson, consider ca nu am fost inscris nicaieri, deci nici nu am de unde sa ma retrag. De unde sa ma retrag? De la intalnirile cu toti cei de aici? Nu realizati ca de fapt AMOVERO suntem tot noi? De fapt nu ne retragem de nicaieri ci ne schimbam doar numele cu unul mai adecvat si am pierdut cativa posibili membri care au realizat ca nu e locul lor langa noi. Ca sa revin la subiect, eu consider ca nu avem de unde sa ne retragem si nici nu vreau sa dam apa la moara altora. Aferim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan_pedala Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Uite ce inseamna o minte odihnita, o gindire limpede, nealterata de amestecul de sucuri si mincaruri grase! Cam asta ar fi varianta cea mai buna, adica abandonul acestui poll si sa ne vedem mai departe de ale noastre...si-om vedea cine e cu noi si cine coboara din barca! Simplu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts