zigzag Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Cred ca daca lasam votul sa mearga pana in ultima zi din februarie avem destul timp de gandire si votare. Deasemenea, daca mai sunt propuneri de nume, va rog postati-le si le adaug in poll. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onrace Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Ca o parere "din afara" ,cel mai frumos nume MotoVeteranii Aferim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toni Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Am vrut sa deschid si eu votul asta dar foarte bine ca s-a mai gandit si altcineva si mi-a luat-o inainte. Ar fi bine sa mai introduci tot aici inca o intrebare cu doua variante de vot: Cum ar trebui sa se numeasca documentul pe baza caruia va functiona organizatia: - Statutul ......... - Regulamentul ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin 666 Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Cred ca daca lasam votul sa mearga pana in ultima zi din februarie avem destul timp de gandire si votare. Deasemenea, daca mai sunt propuneri de nume, va rog postati-le si le adaug in poll. Clubul Motoveteranilor ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigzag Posted January 9, 2011 Author Share Posted January 9, 2011 Ar fi bine sa mai introduci tot aici inca o intrebare cu doua variante de vot: Cum ar trebui sa se numeasca documentul pe baza caruia va functiona organizatia: - Statutul ......... - Regulamentul ........ Nu cred ca am cum, asa ca daca doresti fa tu un alt topic cu acest vot. Si aici as mai avea o propunere. "Codul MotoVeteranilor" -------------- COD, coduri, s. n. 1. Act normativ care cuprinde o culegere sistematică de reguli juridice privitoare la o anumită ramură a dreptului. Cod penal. Codul muncii ♦ Ansamblu de reguli privind comportarea cuiva. 2. Sistem de semne sau de semnale convenționale care servește la transmiterea unui mesaj, a unei comunicări. ◊ Cod poștal = număr atribuit unei localități sau străzi. Cod de culori = sistem de notare prin culori a cifrelor care reprezintă parametrii principali ai rezistorilor și condensatoarelor. 3. (Biol.; în sintagma) Cod genetic = mecanism prin care se înregistrează, se conservă și se transmite informația ereditară. – Din fr. code. Sursa: DEX '98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin 666 Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Nu cred ca am cum, asa ca daca doresti fa tu un alt topic cu acest vot. Si aici as mai avea o propunere. "Codul MotoVeteranilor" -------------- COD, coduri, s. n. 1. Act normativ care cuprinde o culegere sistematică de reguli juridice privitoare la o anumită ramură a dreptului. Cod penal. Codul muncii ♦ Ansamblu de reguli privind comportarea cuiva. 2. Sistem de semne sau de semnale convenționale care servește la transmiterea unui mesaj, a unei comunicări. ◊ Cod poștal = număr atribuit unei localități sau străzi. Cod de culori = sistem de notare prin culori a cifrelor care reprezintă parametrii principali ai rezistorilor și condensatoarelor. 3. (Biol.; în sintagma) Cod genetic = mecanism prin care se înregistrează, se conservă și se transmite informația ereditară. – Din fr. code. Sursa: DEX '98 Buna asta cu "codul", votez ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toni Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Nu cred ca am cum, asa ca daca doresti fa tu un alt topic cu acest vot. Si aici as mai avea o propunere. "Codul MotoVeteranilor" Daca ai incercat si nu se poate, voi face eu alt topic dar as vrea sa am confirmarea ta clara ca nu se poate, pentru a nu face topicuri peste topicuri. Codul e o idee excelenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigzag Posted January 9, 2011 Author Share Posted January 9, 2011 Daca ai incercat si nu se poate, voi face eu alt topic dar as vrea sa am confirmarea ta clara ca nu se poate, pentru a nu face topicuri peste topicuri. Exista posibilitatea de a mai adauga variante de raspuns, dar nu si de intrebari, sau cel putin eu nu am descoperit asta. De aici trag concluzia ca daca se doreste o noua intrebare trebuie facut un nou topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toni Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 In loc de ".............." va fi numele organizatiei dar cum deocamdata nu e definitiva am lasat liber. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toni Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Exista posibilitatea de a mai adauga variante de raspuns, dar nu si de intrebari, sau cel putin eu nu am descoperit asta. De aici trag concluzia ca daca se doreste o noua intrebare trebuie facut un nou topic. Am vazut ca se putea. Ai buton cu "Add another question" dar deja am facut alt topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigzag Posted January 9, 2011 Author Share Posted January 9, 2011 Da bre, si era un buton mare cat casa, dar probabil nu l-am vazut de nas... E, lasa, mai bine asa. Sunt doua chestii distincte. Nu cred ca se supara nimeni daca avem topicuri si activitate intensa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorumaster Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Am votat MotoVeteranii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorumaster Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Am votat - Codul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Rosca Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Si eu am votat."Clubul Motoveteranilor" Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigzag Posted January 9, 2011 Author Share Posted January 9, 2011 Atentie, vor fi luate in calcul doar voturile veteranilor, cei cu peste 20 de ani vechime Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin 666 Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Am votat MotoVeteranii. "Motoveteranii" ar fi cel mai simplu si frumos dar mi-e teama ca s-ar putea confunda cu motoveteranii din AMR sau Amovero sau alta ,cine stie ?! Atentie, vor fi luate in calcul doar voturile veteranilor, cei cu peste 20 de ani vechime Nu vad de ce nu ar vota si simpatizantii, doar fac parte din acelasi club/grup/asociatie, au aceleasi asteptari si ne-au sustinut mai mult decat alti membri deplini ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigzag Posted January 10, 2011 Author Share Posted January 10, 2011 Daca cineva se razgandeste si vrea sa voteze altfel, se poate sterge votul actual printr-un click pe "Delete My Vote". Dupa asta se poate vota din nou. --------------------------------------------------- Gandindu-ma la ideea lui Gaxel cu un nume asa, mai haios, va mai propun "Bunicii Moto" Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan45 Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 votat clubul motoveteranilor Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan45 Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 si eu am votat codul Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorinavram Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Imi place "Grupul MotoVeteranilor" pentru ca termenul "grup" nu prea este folosit. Imi place "MotoVeteranii" pentru ca este scurt si cuprinzator. Asa ca nu stiu ce sa votez, dar mai am timp de gandire. Ma tem insa ca termenul "Club" induce o confuzie, cluburile moto (MC & RC) au alte reguli de functionare. Pana una alta, iata alte propuneri, mai mult asa, de amorul artei: - Haita Batrana - Ve.C.H.I. (Veteranii Care Hoinaresc Impreuna) - M.O.B. (Moto Old Boys) Aferim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigzag Posted January 10, 2011 Author Share Posted January 10, 2011 Mai asteptam si alte propuneri interesante Link to comment Share on other sites More sharing options...
topgun Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Denumirea asta va place: "GRUPUL PRIETENILOR MOTOVETERANI" ? ! De fapt, prietenia si pasiunea mersului pe doua roti și nu in ultimul rand vechimea permisului ne leaga, nu ! Mi-am votat singur propunerea. Noroc cu POLL-ul ca poti sa iti schimbi votul ulterior. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedros Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Codul, ca de statut si regulament,,,,,,,, hic Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigzag Posted February 1, 2011 Author Share Posted February 1, 2011 As readuce putin in discutie problema denumirii. Numele "MotoVeteranii" poate fi foarte usor interpretat ca o chestie generala. Suna asa, de nivel national. S-a spus deja ca acest grup nu reprezinta si nici n-ar avea cum sa reprezinte toti motociclistii cu vechime. E, problema e ca luand numele "MotoVeteranii" cred ca vor exista tot timpul fel de fel de comentarii. Unde mai pui ca si AMR-ul lui Popescu are departament "MotoVeteranii" si ne putem confunda foarte repede. Cred ca ceva gen Clubul MotoVeteranilor sau Grupul MotoVeteranilor ar fi ceva mai potrivit si nici nu ar lasa prea mult loc de interpretari. Ce parere aveti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin 666 Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 As readuce putin in discutie problema denumirii. Numele "MotoVeteranii" poate fi foarte usor interpretat ca o chestie generala. Suna asa, de nivel national. S-a spus deja ca acest grup nu reprezinta si nici n-ar avea cum sa reprezinte toti motociclistii cu vechime. E, problema e ca luand numele "MotoVeteranii" cred ca vor exista tot timpul fel de fel de comentarii. Unde mai pui ca si AMR-ul lui Popescu are departament "MotoVeteranii" si ne putem confunda foarte repede. Cred ca ceva gen Clubul MotoVeteranilor sau Grupul MotoVeteranilor ar fi ceva mai potrivit si nici nu ar lasa prea mult loc de interpretari. Ce parere aveti? "grup" mi se pare minimalist si secesionist; am propus "club", nu presupune, obligatoriu, reguli de MC, doar avem regulile in Cod (statut). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts