imistode Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Dunlop Romanian Superbike 2011 1. Serres 18-20 martie 2. Hungaroring 13-15 mai 3. Slovakiaring 10-12 iunie 4. Pannoniaring 15-17 iulie 5. Brno 9-11 septembrie 6. Serres 7-9 octombrie Publicat pe 10 ianuarie 2011 in curand vor incepe inscrierile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noni Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Salut Ionut, Evenimentele le poti adauga si pe calendarul forumului. Este chiar mai indicat pentru ca ele apar in partea de jos a forumului cu o luna inainte sa aiba loc. De asemenea, exista linkuri peste tot prin site/forum catre acest calendar. Daca nu le adaugi tu.. le voi adauga eu pe toate mai tarziu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imistode Posted January 12, 2011 Author Share Posted January 12, 2011 Multumesc pentru informatie si sprijin. Am introdus prima etapa, este ok ce am scris acolo sau nu este permis sa se afiseze taxele de participare? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Personal cred ca e OK, e mai mult informare decat reclama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noni Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Multumesc pentru informatie si sprijin. Am introdus prima etapa, este ok ce am scris acolo sau nu este permis sa se afiseze taxele de participare? Ionut, este permisa orice informatie o consideri utila. Nu avem restrictii de acest gen... :) Poti adauga toate etapele, nu doar una... Ele vor aparea automat in forum cu o luna inainte sa aiba loc. De asemenea, prezenta tuturor evenimentelor in calendar le ajuta sa apara mai repede in motoarele de cautare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imistode Posted January 13, 2011 Author Share Posted January 13, 2011 Oferta pentru incepatorii care au participat doar la Serres sau pe kartodrom (Amckart, Selena, VikPower...) dar si pentru concurentii din Campionatul National pe Aeroport 2010: Etapa 1 Serres si etapa 4 Pannoniaring - 390 euro! (fata de pretul intreg: 240 euro + 380 euro) Numarul de locuri este limitat la 10. Aceste locuri se vor aloca in ordinea platii. This post has been promoted to an article Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesar Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Ionut, stiu ca vreti sa faceti track-days la Selena in primavara. Nu am idee daca mai e de actualitate sau nu. Dar daca este, te rog sa faci un topic, cunosc mai multi doritori. Un weekend in tara chiar si pe un circuit de carting e mult mai accesibil decat la un circuit mare din afara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imistode Posted January 13, 2011 Author Share Posted January 13, 2011 Ionut, stiu ca vreti sa faceti track-days la Selena in primavara. Nu am idee daca mai e de actualitate sau nu. Dar daca este, te rog sa faci un topic, cunosc mai multi doritori. Un weekend in tara chiar si pe un circuit de carting e mult mai accesibil decat la un circuit mare din afara. de evenimentul asta stiu doar ca a fost anuntat de Balamuc. 2-3 aprilie ar putea fi o data buna pentru el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi0000 Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 salut, am si eu o nelamurire, find nou in domeniu..practic dak ma duc cu bani si cu motorul meu in toate conditiile etc etc..fara sa inscris la o echipa sau cva d genu..pot participa la cursa? adika sa ma inscriu? ..multumesc de raspuns si fara comentarii rautacioase:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesar Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 da, poti. Te inscrii la fata locului, adica la circuit, Doar ca e putin mai scumpa participarea. 20% parca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts