danielcristian 0 Adaugat pe 11 Ianuarie, 2011 vand gsxr 1000 k8 ,13220 km,revizie efectuata la 12000 km,impecabila - filtru aer k&n -bujii nkg -ulei motul -xenon -oglinzi,mansoane,capace ghidon ,butoias lichid ,semnale toate rizzoma -scarite,manete ,scarite pasager,crash paduri toate gilles -toba jarden -jante marchesini -cauciucuri pirelli supercorsa(1000 km) -discuri frana fata spate galffer -placute frana brembo -buson rezervor race -conducte frana race -parbriz fumuriu puig -etc pret 10300 euro Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Nyt 6 Adaugat pe 11 Ianuarie, 2011 Mobra arata foarte bine si accesoriile nu0s de lepadat ! Dar la pretul asta...gen..lire..cam trist ! Schimburi ceva te intereseaza sau numa chischirei ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
onx87 2 Adaugat pe 11 Ianuarie, 2011 Imi place la nebunie modelul asta Pretul e cam mare,cam de o hayabusa 2008 dar fiecare cu pretul lui Succesuri Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cmd` 2 Adaugat pe 11 Ianuarie, 2011 frumoasa , spor Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
todelo 0 Adaugat pe 11 Ianuarie, 2011 Imi place la nebunie modelul asta Pretul e cam mare,cam de o hayabusa 2008 dar fiecare cu pretul lui Succesuri si cu ce-i mai buna o hayabusa decat un k8? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
R6ioter 0 Adaugat pe 12 Ianuarie, 2011 Ce rost are sa cumperi o motocicleta de noua....sa bagi 2 ani de zile bani in piese after-market si apoi s-o vinzi? Inteleg ca poate nu ai ce face cu banii si iti permiti...dar pretul la care vrei sa vinzi motorul contrazice acest lucru :) Bafta, e tare mobra ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
danielcristian 0 Adaugat pe 12 Ianuarie, 2011 nu o vand pt ca ca am nevoie de bani,vreau sa las viteza si sa trec la cross enduro Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
RA007tuning 78 Adaugat pe 12 Ianuarie, 2011 nu o vand pt ca ca am nevoie de bani,vreau sa las viteza si sa trec la cross enduro Vad ca tot mai multi vitezani o luam pe aratura.....bine e sa o facem benevol si cu motorul adecvat, nu prin ratarea v-unei curbe Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
arhau 0 Adaugat pe 13 Ianuarie, 2011 exemplar de exceptie. lasati omu sa o vanda si sa dicteze piata nu posturile - gen e tare motoreta dar ce pret... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
danielcristian 0 Adaugat pe 15 Ianuarie, 2011 multumesc Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri