noor 4 Adaugat pe 11 Ianuarie, 2011 anunt pentru un prieten: se vinde una bucata Honda CBR 600 Hannspree Limited Edition 2007 km reali 10,989 al 2-lea propietar persoana fizica necazuta tinuta in garaj 5.300 e discutabil poate fi vazuta in Bucuresti zona podul constanta arata si merge impecabil pozele vorbeste in momentul de fata motocicleta dispune de o limitare la aprox 50 cp ( care poate fi foarte usor scoasa ) ceea ce inseamna ca poate fi condusa si de cineva cu mai putina experienta :) Contact vanzator : Cristi - 0747 119 218 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
enjustice 0 Adaugat pe 12 Ianuarie, 2011 Superba motocicleta.Daca imi permiteam o luam pe loc.Bafta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
noor 4 Adaugat pe 12 Ianuarie, 2011 asa e, e bestiala! si eu as fi facut la fel :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
noor 4 Adaugat pe 23 Ianuarie, 2011 o lamurire pentru cei nu au inteles exact cum sta treaba cu limitatorul: motocicleta NU merge cu maximum 50km/h ci acesta nu face decat sa LIMITEZE CAII PUTERE la maximum de 50 cai! nu s-a umblat la motor si nici nu s-a folosit acel soft de limitare (am uitat cum se numeste) ci este vorba de o simpla piesa care blocheaza acceleratia (1/2 de cursa la maneta)!!! simplul motiv pentru care am postat ca are aceasta limitare este ca poate fi foarte usor folosita de cineva care este incepator (cu capul pe umeri ) inclusiv de o fata care ar vrea sa faca o trecere la ceva mai mare... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
serious sam 12 Adaugat pe 23 Ianuarie, 2011 Frumoasa.Propietari in C.I.V.? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri