Mergi la conţinut

Toni

Recommended Posts

Initiez acest topic pentru a incerca sa evitam umplerea celorlalte topicuri care au subiecte clare, dedicate unor aspecte importante, cu tot felul de mesaje fara nicio legatura cu topicul respectiv.

 

Va rog pe toti sa folositi acest topic pentru mesaje considerate off topic in celelalte topicuri si deasemenea il rog pe Cesar sau oricare alt moderator sa mute aici mesajele off topic, de genul:http://www.pro-bike....post__p__401080

 

Multumesc pentru intelegere.

S-auzim numai de bine!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

316831a_img.jpgTags: fisc, taxe si impozite, anaf, pret benzina, protest benzina, pret benzina europa, pret benzina romania, guvern, consiliul concurentei

Fiscul a demarat controale inopinate la companiile petroliere pentru a vedea modul de formare a preturilor la carburanti, profitul impozabil si inregistrarea cheltuie...

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Angi ,angi .

inchide pungile ermetic -

GENIAL !!!!

O idee pentru refolosirea capacelor de sticle de plastic.

Se taie cu grija gura sticlei cu tot cu capac, imediat deasupra curburii - cu o foarfeca bine ascutita sau un cutter. Se desurubeaza capacul.

Apoi se trece deschizatura pungii prin orificiul sticlei si se scoate in afara...

Si apoi se inchide cu capacul.

post-32395-0-72983200-1295197693_thumb.j

post-32395-0-82622000-1295197716_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

................ sunteti atat de simpatici incat mi-ati creat o stare de buna dispozitie .Sincer nu am mai ras de mult asa .

Dar voi ce vreți sa vorbiți numai de statut , de emblema ,de disciplina sau stiu eu de mai ce .

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Astazi ca este luni si dupa cum stim "nici iarba nu creste lunea" sunteti atat de simpatici incat mi-ati creat o stare de buna dispozitie .Sincer nu am mai ras de mult asa .

Dar voi ce vreti sa vorbiti numai de statut , de emblema ,de disciplina ,de program e, stiu eu de mai ce . Mai iesiti fratilor din cotidian .

Puteti sa ma injurati ( in gandul vostru ) dar eu sunt un altfel de om , putin mai nonconformist

Va imbratisez.

Cu drag ,

Nicu

Bre, nu te obliga nimeni sa vorbesti de statut si altele plictisitoare. Singura rugaminte pe care ti-o adresam este sa postezi la subiect pe topicurile destinate fiecarui subiect. Vrei sa glumim, ai topic "Sa ne veselim"; vrei s-o dam in diverse, ai topic "Diverse". Deci, ai destule locuri unde poti discuta despre altele in afara de statut. Ce drak e asa de greu?

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

28-02-1963...sa vedem. Si asa ma plictisesc. desi nu cred in catalogarile astea. Omul e o fiinta prea complexa ca sa intre intr-un anumit tipar. ma amuza chestiile cu horoscoape pe zile, saptamani,an si alte tampenii. Nu vreau sa stiu ce mi se intampla maine sau indiferent in ce moment al vietii. Mai vad pe aia cu saitul lor ,,afla cand vei muri". Pai daca ar fi liber la vanatoare de oameni din aia care fac asa ceva le-as spune lor scurt: maine cand rasare soarele. Ar fi ceva cert, i-as asigura eu. deci Nicule, poti posta orice , pentru mine v-a fi doar o lectura. Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut Dane.

Suntem tari , amandoi suntem in zodia Taur .

Iata ce iti prezic astrele.

Taur, Unsprezece Mai - Ziua Excentricitatilor

Persoanele nascute pe 11 mai au un mod deosebit de a percepe lumea. Ele pot atrage in mod nedorit atentia asupra lor daca isi exprima sentimentele sau daca dau frau liber fanteziilor in public. Din aceasta cauza nativii trebuie sa-si ascunda partial trairile. Cu toate acestea, persoanele nascute in aceasta zi vor merge foarte departe cu inclinatia lor spre extrem etalandu-si ostentativ excentricitatile. Intr-adevar, familia si prietenii trebuie sa-si tina rasuflarea atunci cand asculta cuvintele unei persoane nascute pe 11 mai. De asemenea, vor ramane uimiti dupa ce aceasta persoana va termina ceea ce are de spus.

Tipurile de persoane nascute in aceasta zi variaza intr-o gama foarte larga. Nativii zilei pot fi foarte putin excentrici, dar exista si nativi despre care se poate spune ca sunt de pe alta planeta. In orice caz, toate persoanele nascute in aceasta zi au o trasatura comuna: sunt daruiti cu o fantezie extraordinara, fantezie care daca este dezlantuita poate deveni salbatica. Cei mai evoluati dintre nativi isi pot folosi visele si imaginatia intr-un mod realist. Unii dintre cei nascuti azi au talentul de a-si face planuri ciudate. Ei ar trebui sa incerce sa-si pastreze credibilitatea si sa mentina legatura cu cei care au puterea sa-i ajute sa reuseasca. Nativii au sanse mari sa primeasca respectul si admiratia celor din jur. Acest lucru se va intampla mai ales atunci cand vor fi indeajuns de obiectivi pentru a prezenta ascultatorilor idei credibile si realiste. Pe de alta parte, o alta categorie a nativilor ii poate dezamagii pe ceilalti datorita schemelor fanteziste si proiectelor irealizabile pe care le prezinta. Ei isi vor insela audienta dand frau liber imaginatiei.

Exista pericolul ca familia si prietenii celor nascuti pe 11 mai sa-i categoriseasca drept inofensivi, sa zambeasca la ceea ce spun acestia si sa-i ia foarte rar in serios. Faptul ca nu li se acorda importanta ii afecteaza mai mult decat daca ar fi pur si simplu ignorati. Daca sunt tratati de catre ceilalti cu lipsa de credibilitate, nativii isi pot pierde respectul de sine. Uneori pot incerca cu disperare sa para normali, reprimandu-si adevarata fire si incercand in zadar sa se potriveasca tiparelor. Persoanele nascute pe 11 mai ii apreciaza pe acei oameni speciali care ii inteleg in profunzime si in prezenta carora se pot manifesta natural si fara sa le fie frica ca vor fi judecati sau cenzurati.

Privind dintr-un punct de vedere obiectiv, este adevarat ca atunci cand povestesc ceva, cei nascuti azi au tendinta de a exagera, infrumuseta si chiar de a mitologiza evenimentele si personajele. Un ascultator priceput, un asociat sau un prieten foarte apropiat vor recunoaste o povestire exagerata si vor fi capabili sa deosebeasca adevarul de fictiune. Persoanele mai credule, insa, ar putea crede foarte usor aceste povestiri. Persoanele nascute pe 11 mai sunt capabile sa abordeze la obiect orice tema care ii intereseaza. Cu toate acestea, ar fi o mare greseala din partea ascultatorilor se creada literalmente tot ce spun.

Cei nascuti pe 11 mai incearca sa dea culoare vietii lor, dar fara a face rau cuiva. De cele mai multe ori, nativii actioneaza cu sinceritate. In cele mai multe dintre cazuri, ei pot fi acuzati ca sunt increzuti, dar nu si ca sunt inselatori. Nativii incearca sa isi dezvolte latura exterioara a personalitatii. In interior le lipseste increderea si de aceea au nevoie de sprijin si afectiune. Acesta este motivul ascuns pentru care ei cauta atentia celorlalti prin metode atat de infantile – spunand povesti sau manifestand un comportament ciudat. Din fericire, intuitia lor inascuta ii ajuta sa treaca peste cele mai dificile situatii.

SFATURI: Cine ar putea sa-ti spuna vreodata ce sa faci? Incearca din cand in cand sa vobesti pe intelesul celorlalti si astfel vei capata credibilitate. Nu renunta la toate fanteziile tale. Fii selectiv in ceea ce priveste planurile si proiectele pe care le ai. Daca este posibil pastreaza-ti visele in limita realului.

PUNCTE FORTE:

Inventivi

Creativi

Iubitori de distractii

PUNCTE SLABE:

Nerealist

Insensibil

Izolat

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ceva frumos, inedit si spectaculos! Sper sa va placa!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am mai pus link-urile astea la "sa ne veselim", dar locul lor cred ca e aici.

E impresionant ce poate face omul asta cu o bicicleta!

(Dati dublu-click pe film, intrati pe youtube si optiunea "full screen". Si imaginea si filmul sunt deoasebite)

----------------------------------------------------------------------------------

Scapat ca prin urechile acului.

eyes_on_the_road_at_all_times.wmv

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@kato

Da se poate introduce si ea . Ca efectul sa fie maxim trebuie sa procedam ca si cu pisica numai ca ar trebui ceva spatiu mai mult .

Ia sa vedem cu a procedat stapanul cu pisica la strambele bagate de caine:

1. ridica cele 2 capace ale toaletei si toarna in bazin 1/4 cana de sampon pentru animale de companie.

2. prinde pisica si mangaie-o linistitor in timp ce o duci catre baie

3. atentie. cu o singura miscare pune pisica in toaleta si inchide cele 2 capace apoi aseaza-te pe capac.

4. pisica incepe sa se agite si face multi clabuci. nu lua in seama zgomotele care razbat prin capacele toaletei. pisicii de fapt chiar ii place foarte mult sa te ajute.

5. trage apa de 3-4 ori. aceasta actiune provoaca fenomenul de spalare turbo si clatire.

6. roaga pe cineva sa deschida usa casei. asigura-te ca pe traseul baie-usa nu e nimeni.

7. stand cat mai departe poti de toaleta, ridica rapid cele 2 capace.

8. pisica iese cu viteza din toaleta, baie si casa. odata ajunsa afara se usuca.

9. toaleta si pisoiul stralucesc de curatenie.

10. pt o toaleta si o pisica impecabile, repeta pasii 1-9 cel putin o data pe zi.

Cu respect

Cainele

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Si pentru ca in aceasta zi de exceptie si la aceasta ora cand soarele starluceste mai mult decat cosmic si pentru ca m-am dus la beci si am scos o bardaca de vin (eu produc cam 300-500 litri de vin pe an (unul din soiuri este aclimatizat in zona mea tocmai de la Arad - com Drauti ...Tarnova, prietenul kato trebiue sa cunosca , acesta este Burgund) ;

m-am gandit si la prietenul Bogdan , care a fost primul ce m-a racolat de pe Motociclism .ro si il provoc la discutii.

Mai intai ii prezint ursita, .......................................................apoi astept ceva vorbe .

Berbec, Douazeci si opt martie - Ziua inocentei

Nativii zilei de 28 martie par adesea inocenti. In viata, trebuie sa isi urmeze propriul drum, dar in timp se pot indrepta inconstient spre o anumita directie. Cei nascuti in aceasta zi intentioneaza adesea sa urmeze chestiuni ce le sunt la indemana, in general legate de locul de munca si se concentreaza foarte bine atunci cand isi fac meseria. Chiar daca in jurul lor ar putea exploda bombe, ei vor ramane concentrati pe obiectivul lor. Este destul de ciudat ca, desi nu sunt intotdeauna constienti de sentimentele celorlalti, ei sunt recunoscuti si apreciati pentru receptivitatea si franchetea lor.

Cei nascuti in aceasta zi par sa accepte cu serenitate circumstantele si evenimentele mai putin placute pe care le experimenteaza. Acest lucru se datoreaza mai putin unei filozofii permisive, ci mai degraba simplului fapt ca ei nu sunt extrem de interesati.

Desi pot juca roluri expansive sau pot fi destinati pentru activitati extroverte, nativilor zilei de 28 martie le place sa fie lasati in pace. Nevoia lor de intimitate este evidenta in mod special acasa. In ciuda oricarori avantaje publice, ei sunt cei mai fericiti cand traiesc in locuri foarte intime si izolate.

In multe privinte, cei nascuti in aceasta zi nu sunt facuti sa fie primii in profesia pe care si-au ales-o. Cei care ajung in top actioneaza astfel datorita discomfortului pe il creaza pozitia a doua. Intr-o anumita masura, datorita inocentei lor, le lipseste duritatea si implacabilitatea pentru a razbate in viata. Adesea, ei se vor stabili pe o pozitie comfortabila la un nivel mai scazut, dar care le asigura un anumit grad de autonomie. Multi dintre cei nascuti pe 28 martie nu au incredere in fortele proprii atunci cand trebuie sa actioneze la un nivel mai inalt. De fapt, chiar daca sunt bine pregatiti pentru o astfel de pozitie, ei tot nu vor crede acest lucru. In consecinta, nativii zilei de 28 martie au mereu indoieli referitoare la alegerile si deciziile legate de cariera lor.

Nativii acestei zilei sunt de obicei destul de loiali si devotati prietenilor, colegilor familiei si publicului. Ei isi petrec o mare parte din timp ajutandu-i pe ceilalti. Deoarece pot deveni baza ordinii stabilite, conflictele se ivesc doar intre credintele personale si ceea ce le este impus sa faca. Protectia este importanta pentru aceste persoane. Ei se vor afla rareori intr-o pozitie vulnerabila din punct de vedere emotional, financiar, artistic sau politic.

Persoanele care cauta relatii profunde si recompensante din punct de vedere emotional cu cei nascuti in aceasta zi pot fi frustrati. Nativii zilei de 28 martie sunt foarte buni prieteni, dar in momentul in care simt lanturile restricive si piedicile ce apar de-a lungul procesului, ei vor disparea. Pentru cealalta persoana, socul de a fi parasita atat de rapid poate fi devastator. Nativii zilei de 28 martie sunt destul de emotivi, dar rareori isi dezvaluie dorintele intense, aspiratiile sau temerile aflate in spatele exteriorului lor copilaros.

Cu drag NIcu

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru Kato .

Am publicat previziunile pentru tine dar nu stiu ce s-a intamplat .

IATA-LE :

Pesti, Douazeci si opt februarie - Ziua entuziasmului

Nativii zilei de 28 februarie manifesta un entuziasm enorm pentru viata, pe care ei il transmit tuturor celor cu care intra in contact. Acesti indivizi pozitivi, energici sunt capabili sa lumineze orice ocazie cu personalitatea lor vibranta. Insa, pe de alta parte, ei au o inclinatie de a o lua intr-o directie total gresita, fara sa stea pe ganduri. Sa fie constienti de acest lucru este aproape imposibil, deoarece ei sunt cuprinsi in totalitate de entuziasmul lor. Ei se pot simti dintr-o data siguri si pozitivi, dinamici si eficienti sau distructivi in functie de circumstante. Evident, cei nascuti in acesata zi ar face tare bine daca ar sta un pic si ar contempla la directia in care se indreapta in viata. Ei vor ajunge sa se cunoasca mai bine pe ei insisi si sa fie mult mai degajati si cu un scop bine definit in actiunile lor.

Deoarece energiile lor au tendinta de a fi difuze si dispersate si devreme ce ei pot atat de usor ademeniti de noi activitati, nativii zilei de 28 februarie pot adopta o atitudine ireala indreptata spre lume. Aceasta ii va ingijora foarte tare pe cei apropiati lor sau cei din jurul lor. O parte din problema este aceea ca nativilor zilei de 28 februarie le place sa ii ingijoreze pe ceilalti in ceea ce ii priveste si pot chiar sa se angajeze in activitati nesigure si periculoase tocmai pentru a le atrage atentia.

Pentru cei nascuti astazi, entuziasmul de moment al evenimentelor, senzatiile ce sunt trezite atat in ei insisi, cat si in ceilalti, ii vor face sa simta ca traiesc. Totusi, ei trebuie sa invete sa fie extrem de discriminatori in alegerile privitoare la activitatile si angajamentele lor, la preluarea provocarilor, ce sunt atat riscante, cat si meritorii si recompensante, si nu atat pe termen scurt, ci chiar pe viata.

Deoarece ei aleg sa traiasca in asemenea moduri vitale si necompromitatoare, nativii zilei de 28 februarie experimenteaza mult mai mult din viata decat o persoana obisnuita. Majoritatea celor nascuti in aceasta zi nu ar concepe viata altfel. Pe de alta parte, entuziasmul lor lipsit de inhibitii ii poate duce la neglijenta si nesabuinta, ce vor sta in calea unei dezvoltari serioase. De asemenea, pe masura ce se maturizeaza, nativii zilei de 28 februarie pot vedea ca efectele secundare negative ale activitatilor lor incep sa atenueze amuzamentul si stimularea.

Cei nascuti in aceasta zi simt nevoia de a-si completa entuziasmul de a trai cu o anumita doza de intelegere. Prin intermediul intamplarilor pozitive si negative, ei isi pot dezvolta o filozofie personala, sporindu-si intelegerea spirituala a vietii. Intrebarea este, in ce punct experienta se va transpune in cele din urma in intelepciune. Pentru anumiti nativi ai zilei, o asemenea evolutie are loc destul de tarziu in viata, pentru altii nu are loc niciodata. Intr-adevar, este obligatoriu ca nativii zilei de 28 februarie, sa se retraga la un moment dat de pe scena trecatoare a vietii si sa observe indeaproape vietile lor si ale celorlalti.

SFATURI: Cultiva-ti latura contemplativa si confrunta-te cu problemele importante ale existentei. Nu te lasa dus de val cu chestiuni incitante si senzatii. Ceea ce te face sa simti ca traiesti cu adevarat trebuie adaptat pe masura ce inaintezi in varsta.

PUNCTE FORTE:

Vibrant

Animat

Complex din punct de vedere emotional

PUNCTE SLABE:

Extrem de entuziast

Excesiv

Neglijent

Editat de nicon
Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai fratilor, am dat in mintea copiilor. De jmate de ora ma uit la filmuletele astea si nu ma satur. Fantastic ce au facut oamenii aia! Acesta este cel mai mare set de trenuleţe din lume.

Acoperă 1.150 mp…

Are aproape 10 km de şine şi încă nu e gata…Setul acoperă 6 regiuni, incluzând America, Elveţia, Scandinavia, Germania şi Alpii austrieci.Se preconizează că va fi gata în 2014, când setul de trenuleţe va acoperi mai mult de 1.800 mp cu peste 20 km de şine, moment până la care modele detaliate din părţi ale Franţei, Italiei şi Marii Britanii vor fi fost adăugate…Conţine 700 de trenuri cu mai mult de 10.000 de platforme şi vagoane.Cel mai lung tren are 14 m. Peisajul include 900 semne de circulaţie, 2.800 clădiri, 4.000 maşini - multe din acestea cu faruri care se aprind... şi 160.000 de personaje concepute individual.Cele 250.000 lumini sunt conectate la un sistem care simulează ziua şi noaptea, aprinzându-le şi stingându-le treptat, în mod automat.

Întregul sistem este controlat de la un centru de comandă de înaltă tehnologie. În total, construcţia a costat peste 500.000 ore de muncă şi mai mult de 8 milioane de euro, marea majoritate provenind din vânzarea de bilete către vizitatori.

aveti mai multe filme. Si o prezentare generala. http://www.miniatur-wunderland.com/exhibit/video/4-minutes-wunderland/
Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai fratilor, am dat in mintea copiilor. De jmate de ora ma uit la filmuletele astea si nu ma satur. Fantastic ce au facut oamenii aia! Acesta este cel mai mare set de trenuleţe din lume.

Acoperă 1.150 mp…

Are aproape 10 km de şine şi încă nu e gata…Setul acoperă 6 regiuni, incluzând America, Elveţia, Scandinavia, Germania şi Alpii austrieci.Se preconizează că va fi gata în 2014, când setul de trenuleţe va acoperi mai mult de 1.800 mp cu peste 20 km de şine, moment până la care modele detaliate din părţi ale Franţei, Italiei şi Marii Britanii vor fi fost adăugate…Conţine 700 de trenuri cu mai mult de 10.000 de platforme şi vagoane.Cel mai lung tren are 14 m. Peisajul include 900 semne de circulaţie, 2.800 clădiri, 4.000 maşini - multe din acestea cu faruri care se aprind... şi 160.000 de personaje concepute individual.Cele 250.000 lumini sunt conectate la un sistem care simulează ziua şi noaptea, aprinzându-le şi stingându-le treptat, în mod automat.

Întregul sistem este controlat de la un centru de comandă de înaltă tehnologie. În total, construcţia a costat peste 500.000 ore de muncă şi mai mult de 8 milioane de euro, marea majoritate provenind din vânzarea de bilete către vizitatori.

aveti mai multe filme. Si o prezentare generala. http://www.miniatur-...tes-wunderland/

Minunat!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un test care verifica varsta creierului daca este egala cu varsta... corpului sau... mai in varsta!!!

1. Dati click pe "Start" !

2. Asteapta numaratoarea inversa: 3, 2, 1

3. Memoreaza pozitia numerelor pe ecran si click pe cercurile de pe ecran in ordinea crescatoare a numerelor, de la cel mai mic la cel mai mare.

4. La sfarsit calculatorul va va da virsta creierului vostru. Succes(uri)! :thumbup:

http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.html

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un test care verifica varsta creierului daca este egala cu varsta... corpului sau... mai in varsta!!!

1. Dati click pe "Start" !

2. Asteapta numaratoarea inversa: 3, 2, 1

3. Memoreaza pozitia numerelor pe ecran si click pe cercurile de pe ecran in ordinea crescatoare a numerelor, de la cel mai mic la cel mai mare.

4. La sfarsit calculatorul va va da virsta creierului vostru. Succes(uri)! :thumbup:

http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.html

Lasa vrajeala. Mai bine zi cat ti-a dat :pilot:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dupa primul test la care am fost luat prin surprindere de viteza, aranjamentul, ineditul situatiei si am obtinut 40 puncte (sau ani!), am ajuns la 27...care sper sa nu fie batuti pe muchie! Io inca insist sa ajung la anii la care ma simt!:whistling::scooter:

Sa va vad si pe voi, vitejii neichii!:thumbup:

Ca sa nu va plictisiti, ascultati niste muzica veche, de-a anilor nostri reali!

http://upchucky.org/JukeCity/1961/OldJukes/player.htm

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dupa primul test la care am fost luat prin surprindere de viteza, aranjamentul, ineditul situatiei si am obtinut 40 puncte (sau ani!), am ajuns la 27...care sper sa nu fie batuti pe muchie! Io inca insist sa ajung la anii la care ma simt!:whistling::scooter:

Vezi, ai grija, sa nu dai in mintea copiilor :taunt:

ps- misto muzichia disco-084.gif

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...