motorman34 15 Adaugat pe 15 Ianuarie, 2011 .....marca FOX,stare foarte buna(eu le-am folosit la 4 iesiri).sant marimea 44(eu port 42 si imi sant putin mari).arata cum se vede in foto.pret 400 lei neg.de asemenea orice accesoriu cross marca FOX (nou)la comanda..mai multe foto si info la adipop33 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 12 Martie, 2011 pret nou 300 lei..... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 17 Martie, 2011 up... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 24 Martie, 2011 up..... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 3 Aprilie, 2011 up... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rider_thetiger 0 Adaugat pe 30 Mai, 2011 Mai este valabil anuntul? Cat vrei pe ele? Eu port 43-44 la papuci oare imi sunt bune? Poti sa imi lasi mesaj si aici si pe celalalt forum... Andrei Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 30 Mai, 2011 pret 300 lei..,nu,nu iti sant bune.de aceea e de preferat sa fie incercate Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rider_thetiger 0 Adaugat pe 30 Mai, 2011 Am o pereche de papuci puma care sunt 42,5 si imi sunt bune, am o alta pereche 43 care imi vin perfect ... Nu stiu exact ce numar asi avea la cizme de aceea te-am intrebat ,la papucii din piata am si 44:)).... Pacat,sunt foarte faine si pretul excelent...ma interesau pe sapt viitoare.... Spor la vanzare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vargoneti 0 Adaugat pe 31 Mai, 2011 lasa un nr de tel te rog Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gyoma85 0 Adaugat pe 5 Iunie, 2011 salut mai ai cizmele pt ca ma intereseaza id mess gyoma85 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 6 Iunie, 2011 s-au dat.mai am doar o pereche de cizme de strada Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri