dorel pegaso 0 Adaugat pe 15 Ianuarie, 2011 Salutari! Anu asta ma costat asigurarea la motor pe un 1an de zile doar 300 ron la ASTRA in conditile in care anul trecut am facut pe 6 luni si ma costat 200 ron. Asa am luat nr de tel celui care mia facut asiguarea ca poate o sa va ajute cu ceva ADRIAN CRETU NR TEL 0724740084 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
SharaK 0 Adaugat pe 19 Ianuarie, 2011 Pai nu e cam scump ? Eu am facut la motor pe anul trecut, pe 6 luni la Ardaf cu 128 lei Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sandu07 110 Adaugat pe 19 Ianuarie, 2011 e nitel c-am scump monser,gasesc sa fac asigurare pana in 250roni pe un an Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
lixi 3 Adaugat pe 19 Ianuarie, 2011 eu am facut azi la Asirom cu 230 pe un an, cu reducere de bugetar :)) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Ride2Escape 67 Adaugat pe 20 Ianuarie, 2011 omniasig are o polita de asigurare de 173 ron pe 12 luni. Anul trecut mi-am facut pt tot anu la Bcr cu doar 215 ron. Bafta. Oricum calculeaza in functie de oras, varsta si daca au fost accidente in ultimi 2 ani Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri