lupu" 1 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2011 Cumpar casca cross s-h marime L. Sau la schimb cu geaca XXL. Contact: george_yamaha3yf@yahoo.com. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
lionofjudah 32 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2011 Am un Cyber din UK, la 250 ron plus transport/curier... pm sau 0763426841 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
lupu" 1 Adaugat pe 18 Ianuarie, 2011 scump scump dincolo era mai ieftin Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
lionofjudah 32 Adaugat pe 18 Ianuarie, 2011 Atunci PROPUNE TU preţul. Am vîndut motorul, casca stă degeaba! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ventomoto 4 Adaugat pe 18 Ianuarie, 2011 Vand la pret redus (reducere 30 - 35%) : casca Nitro MX 411(made in UK) culoare negru , marime XL , pret vechi 270,oo lei (64,- €) , pret nou 190,oo lei (44,- €) , am si un L tot la acelasi pret . Castile sunt noi , livrare prin posta . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
lupu" 1 Adaugat pe 19 Ianuarie, 2011 un schinb cu geaca nimeni interesat Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri