Catalin Gurau 0 Adaugat pe 21 Ianuarie, 2011 Cizme de strada in stare foarte buna. Folosite ocazional. 60 EURO Catalin Gurau catalin_gurau@yahoo.com Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Catalin Gurau 0 Adaugat pe 21 Ianuarie, 2011 manusi de vara in stare buna. 50 lei Catalin Gurau catalin_gurau@yahoo.com 0723561775 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Catalin Gurau 0 Adaugat pe 7 Februarie, 2011 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
kristy 0 Adaugat pe 7 Martie, 2011 Cizme de strada in stare foarte buna. Folosite ocazional. 60 EURO Catalin Gurau catalin_gurau@yahoo.com sal. schimbi cu ale mele marimea 42? eu am nevoie de 40 ca ale mele imi sunt mari Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Catalin Gurau 0 Adaugat pe 23 Martie, 2011 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Catalin Gurau 0 Adaugat pe 4 Mai, 2011 50 eur inca valabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Catalin Gurau 0 Adaugat pe 4 Mai, 2011 30 ron. gratis cineva? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
adi s 0 Adaugat pe 8 Mai, 2011 30 ron. gratis cineva? Salut!Ce marime sunt ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Catalin Gurau 0 Adaugat pe 27 Mai, 2011 sunt s. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Catalin Gurau 0 Adaugat pe 27 Mai, 2011 40 euro Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Catalin Gurau 0 Adaugat pe 9 Septembrie, 2011 100 lei ultimul pret. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri