stefan45 Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Salutare la toti motoveterani. astazi am creat adresa de mail in numele motoveteranilor din romania ,care sunt inscrisi in lista noastra, motoveterani@yahoo.com , si am facut si pe pro-bike.ro/forums/ cont numit motoveterani, dar trebuie asteptat 48 de ore sa vedem daca il activeaza adminul. pentru cei ce doresc parola ptr adresa de mail sami trimita pm sau telefonic.luati voi decizia cum trimitem parola prin pm sau telefonic. sa speram ca adminul ne va valida contul pe motoveterani Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigzag Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Salutare la toti motoveterani. astazi am creat adresa de mail in numele motoveteranilor din romania ,care sunt inscrisi in lista noastra, motoveterani@yahoo.com , si am facut si pe pro-bike.ro/forums/ cont numit motoveterani, dar trebuie asteptat 48 de ore sa vedem daca il activeaza adminul. pentru cei ce doresc parola ptr adresa de mail sami trimita pm sau telefonic.luati voi decizia cum trimitem parola prin pm sau telefonic. sa speram ca adminul ne va valida contul pe motoveterani Esti al 2-lea care face adresa de mail si al 3-lea care face cont "motoveteranii" pe motociclism Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan45 Posted January 28, 2011 Author Share Posted January 28, 2011 pai de ce nu ati spus ca nu mai faceam. care sunt aia 3? ca ieri la Pui de Urs a spus ca nu a facut nimeni si cine face. care sunt cei trei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan @ Popescu Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Am facut eu azi cont si astept validarea pe celalalt site.Asta de pe ProBike pe care ai facut-o tu o folosim aici pt anunturi oficiale. pentru cei ce doresc parola ptr adresa de mail sami trimita pm sau telefonic.luati voi decizia cum trimitem parola prin pm sau telefonic. Parola trebuie cunoscuta de putina lume pt a se evita situatia in care cineva sa poata schimba prin intermediul ei parola contului Motoveteranii si astfel sa poata posta in locul nostru de pe acel cont.Ma refer la vreun rauvoitor din afara grupului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan45 Posted January 28, 2011 Author Share Posted January 28, 2011 ok. poate valideaza unul din doua. la mine user se numeste motoveterani pe motociclism Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan @ Popescu Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Pai l-ai creat incorect pt ca e nearticulat. La mine e MOTOVETERANII (articulat si cu majuscule) al 3-lea care face cont "motoveteranii" pe motociclism Dan(Rfd) nu a creat cont,doar a scris Adminului si la doi moderatori Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigzag Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 pai de ce nu ati spus ca nu mai faceam. care sunt aia 3? ca ieri la Pui de Urs a spus ca nu a facut nimeni si cine face. care sunt cei trei? Pai pentru crearea de cont, primul a fost Dan Rosca, al 2-lea Enduristul si tu esti al 3-lea. click aici: La mail-uri, primul l-am facut eu pe gmail si acum ai facut si tu pe yahoo. click aici: Dan(Rfd) nu a creat cont,doar a scris Adminului si la doi moderatori Pai a scris ca sa i se aprobe crearea unui cont... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan @ Popescu Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Pai a scris ca sa i se aprobe crearea unui cont... Pai el probabil astepta sa-i zica Adminul: "OK Danutz,creaza cont" si apoi incepeau focurile creatiei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Rosca Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Pai el probabil astepta sa-i zica Adminul: "OK Danutz,creeaza cont" si apoi incepeau focurile creatiei. Nu ai zis tu, ca tu nu mai poti face nici un cont pentru ca ai deja 3 facute de pe acelasi IP ? Si parca asa se hotarise. Dar nu asta conteaa. Bine ca l-ai facut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan @ Popescu Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Nu ai zis tu, ca tu nu mai poti face nici un cont pentru ca ai deja 3 facute de pe acelasi IP ? Si parca asa se hotarise. Dar nu asta conteaa. Bine ca l-ai facut. l-am facut la munca de pe calculatorul shefului Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupalb Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Ce activitate prodigioasă aveţi, staţi să vă faceţi conturi şi clone pe un forum pe care aţi tot spus că îl abandonaţi, doar ca să puneţi un amărât de tabel cu nume/useri care doresc retragerea din ceva în ce n-au fost niciodată oficial înscrişi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigzag Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Am facut eu azi cont si astept validarea pe celalalt site. Hai bre, zi, s-a validat contul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan45 Posted January 28, 2011 Author Share Posted January 28, 2011 dureaza 48 ore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan @ Popescu Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Hai bre, zi, s-a validat contul? Oricum o sa incerc sa ma loghez luni de la servici ca altfel ,de acasa, o sa zica ca e clona si o sa-l stearga. Later edit Inca nu s-a activat contu.Am incercat acum 2 minute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan45 Posted February 1, 2011 Author Share Posted February 1, 2011 contul care lam facut eu pe motociclism a fost sters in loc sa fie validat. sunt curios daca il valideaza pe cel care la facut enduristul. cred ca a fost suspect denumirea motoveterani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan @ Popescu Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Am primit email ca s-a validat contul MOTOVETERANII. Stefan, al tau a fost sters pt. ca l-ai facut de pe acelasi calculator cu care ti-ai facut primul cont si a fost considerat clona. Propun sa postam de pe userul MOTOVETERANII doar de pe calculatoare care nu au mai facut conturi pentru a nu risca sa fie sters. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan45 Posted February 1, 2011 Author Share Posted February 1, 2011 apucate si baga lista pe motociclism Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan @ Popescu Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 apucate si baga lista pe motociclism s-a facut shefu' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts