Jump to content

Adresa De Mail Si Cont

stefan45

Recommended Posts

Salutare la toti motoveterani.

astazi am creat adresa de mail in numele motoveteranilor din romania ,care sunt inscrisi in lista noastra, motoveterani@yahoo.com , si am facut si pe pro-bike.ro/forums/ cont numit motoveterani, dar trebuie asteptat 48 de ore sa vedem daca il activeaza adminul.

pentru cei ce doresc parola ptr adresa de mail sami trimita pm sau telefonic.luati voi decizia cum trimitem parola prin pm sau telefonic.

sa speram ca adminul ne va valida contul pe motoveterani

Salutare la toti motoveterani.

astazi am creat adresa de mail in numele motoveteranilor din romania ,care sunt inscrisi in lista noastra, motoveterani@yahoo.com , si am facut si pe pro-bike.ro/forums/ cont numit motoveterani, dar trebuie asteptat 48 de ore sa vedem daca il activeaza adminul.

pentru cei ce doresc parola ptr adresa de mail sami trimita pm sau telefonic.luati voi decizia cum trimitem parola prin pm sau telefonic.

sa speram ca adminul ne va valida contul pe motoveterani

Esti al 2-lea care face adresa de mail si al 3-lea care face cont "motoveteranii" pe motociclism :thumbup:

Am facut eu azi cont si astept validarea pe celalalt site.Asta de pe ProBike pe care ai facut-o tu o folosim aici pt anunturi oficiale.

Parola trebuie cunoscuta de putina lume pt a se evita situatia in care cineva sa poata schimba prin intermediul ei parola contului Motoveteranii si astfel sa poata posta in locul nostru de pe acel cont.Ma refer la vreun rauvoitor din afara grupului.

pai de ce nu ati spus ca nu mai faceam. care sunt aia 3? ca ieri la Pui de Urs a spus ca nu a facut nimeni si cine face. care sunt cei trei?

Pai pentru crearea de cont, primul a fost Dan Rosca, al 2-lea Enduristul si tu esti al 3-lea. click aici:

La mail-uri, primul l-am facut eu pe gmail si acum ai facut si tu pe yahoo. click aici:

Dan(Rfd) nu a creat cont,doar a scris Adminului si la doi moderatori

Pai a scris ca sa i se aprobe crearea unui cont...

Pai el probabil astepta sa-i zica Adminul: "OK Danutz,creeaza cont" si apoi incepeau focurile creatiei.:tongue:

Nu ai zis tu, ca tu nu mai poti face nici un cont pentru ca ai deja 3 facute de pe acelasi IP ?

Si parca asa se hotarise.

Dar nu asta conteaa.

Bine ca l-ai facut.:thumbsup:

Ce activitate prodigioasă aveţi, staţi să vă faceţi conturi şi clone pe un forum pe care aţi tot spus că îl abandonaţi, doar ca să puneţi un amărât de tabel cu nume/useri care doresc retragerea din ceva în ce n-au fost niciodată oficial înscrişi. :blahblah1:

contul care lam facut eu pe motociclism a fost sters in loc sa fie validat. sunt curios daca il valideaza pe cel care la facut enduristul. cred ca a fost suspect denumirea motoveterani

Am primit email ca s-a validat contul MOTOVETERANII.

Stefan, al tau a fost sters pt. ca l-ai facut de pe acelasi calculator cu care ti-ai facut primul cont si a fost considerat clona.

Propun sa postam de pe userul MOTOVETERANII doar de pe calculatoare care nu au mai facut conturi pentru a nu risca sa fie sters.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...