Cesar 343 Adaugat pe 4 Februarie, 2011 Pune o intrebare si iti dau in cel mai scurt timp raspunsul. Poate gasesti in alta parte cu un leu doi mai ieftin un bidon de ulei insa in pretul meu iti fac si un "montaj" la ulei si filtru. Caucucuri de orice tip, marca si dimensiune - Montajul si ECHILIBRAREA incluse. Placute de frana cu tot cu servisarea etrierilor la pachet: Carbone Lorraine, SBS, Ferrodo, EBC, etc. Uleiuri: Motul, Motorex, Castrol, Bel Ray. cu "Montaj" inclus Bujii NGK la cel mai bun pret de pe piata - de ce? Treaba mea De exemplu un set de NGK IMR9C-9H care este pe piata 100 de euro, la mine costa 299 de lei. Lista poate continua... ma gasiti pe PM sau YM - bcesar16 sau telefon 0722 620 397. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mitza123 33 Adaugat pe 8 Februarie, 2011 Aduci si alte piese, mai dedicate? In primavara bag motorul in service si am nevoie de garnituri de chiuloase, cablu de vitezometru si acceleratie, placute pentru tambur la spate, ulei, filtru si posibil filtru de aer k&n. Pentru o Hnda vt600c pc21 din '94. Stiu ca faci si service, dar faci si ce as avea nevoie? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 8 Februarie, 2011 Da, orice piesa de motor ai nevoie. Schimb si garnituri si tot ce trebuie. Am un nou spatiu acum. Nu-ti recomand filtru KN pt motoreta ta ca nu e de sport si bagi inutil praf in motor. Sunt si uleiuri si filtre si placute si saboti si cabluri, orice Vorbim pe messenger. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
DmX_Zx9r 0 Adaugat pe 10 Februarie, 2011 motul 300v 15w50 poti sa imi dai un pret te rog? 4l si 1 litru?motul 300v 15w50 poti sa imi dai un pret te rog? 4l si 1 litru? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 12 Februarie, 2011 Ai PM, DMX. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
digimobil 1 Adaugat pe 14 Februarie, 2011 Sal parbriz , filtru aer si ulei pt o aprilia rsv mile din 2000? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 16 Februarie, 2011 Ai PM Digi.In special Iridium dar se aduce la nevoie orice fel de NGK Fabricatie Japan Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
nelu biker 2 Adaugat pe 20 Februarie, 2011 salut ma intereseaza anvelope 120/70 B17 M/C TL 58V 160/70 B17 XL TL 79V Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 20 Februarie, 2011 Salut Nelu. Spune-mi te rog pentru ce motocicleta le vrei. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
simpluu 2 Adaugat pe 1 Martie, 2011 Salut , zi`mi si mie un pret la Motul 5100 si 7100 10w40 (4l) daca ai , daca poti sa imi raspunzi aici ca nu pot sa citesc mesajele private..mersi Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 1 Martie, 2011 nu pot sa citesc mesajele private Nici eu Pentru ce motoreta, din ce an, mergi cu ea in oras sau mergi oras/afara sau exclusiv in afara orasului?Iti rezolvam si problema mesageriei. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
simpluu 2 Adaugat pe 1 Martie, 2011 Motoreta este un CBR F4 , 2000 , merg si in oras mult..dar mai ies si in plimbari mai lungi prin afara orasului , nu merg reising , mersi. :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 7 Martie, 2011 Ai aflat tot ce era de stiut :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 7 Martie, 2011 buna.fa si mie o oferta la un kit de lant pentru un kawasaki gpz 500s,model 1995(cel cu frana spate disc).multumesc Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
nelu biker 2 Adaugat pe 10 Martie, 2011 Salut Nelu. Spune-mi te rog pentru ce motocicleta le vrei. Scuze pentru intirziere BMW K1200LT Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dorrian 0 Adaugat pe 11 Martie, 2011 Salut,fa-mi si mie o oferta pt o anvelopa 180/55/17 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
RoxxY 0 Adaugat pe 13 Martie, 2011 Buna, Ti-am lasat si eu un PM, cand poti da-mi si mie un raspuns :) Merci Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
razvan_denis 0 Adaugat pe 15 Martie, 2011 As vrea 3L de ulei Motul 20W40 (si alternativa 10W40), care este pretul? De asemenea ma intereseaza pentru Yamaha Tenere un filtru de ulei si o bujie (codul NGK este DR8EA-9). Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 16 Martie, 2011 Vorbim saptamana viitoare cand ma intorc de la Serres. Imi cer scuze dar am fost extrem de ocupat si incepand cu dupamiaza asta plec din tara. As vrea 3L de ulei Motul 20W40 (si alternativa 10W40), care este pretul? De asemenea ma intereseaza pentru Yamaha Tenere un filtru de ulei si o bujie (codul NGK este DR8EA-9). 10W 40 Tenere (sau supertenere)din ce an? Codul de bujie este DR7ES pana in 85 si DPR7EA9 pana in 91. 1 razvan_denis reacted to this Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bamse 0 Adaugat pe 16 Martie, 2011 sal,un pret pt anvelopa 160/60-ZR17 ,kawasaki er-6n model 2008 ??? ms Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
razvan_denis 0 Adaugat pe 16 Martie, 2011 Vorbim saptamana viitoare cand ma intorc de la Serres. Imi cer scuze dar am fost extrem de ocupat si incepand cu dupamiaza asta plec din tara. 10W 40 Tenere (sau supertenere)din ce an? Codul de bujie este DR7ES pana in 85 si DPR7EA9 pana in 91. XTZ660. DR8EA-9 pentru 96-99, a mea este din 98. Am vorbit si la telefon. Am si codul de la Champion, RA2HC. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 22 Martie, 2011 Gata, m-am intors de la circuit. Senzationalul pret de 15 lei pentru bujia normala DR8EA-9. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
nelu biker 2 Adaugat pe 23 Martie, 2011 Scuze pentru intirziere BMW K1200LT Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
nelu biker 2 Adaugat pe 29 Martie, 2011 salut ma intereseaza anvelope 120/70 B17 M/C TL 58V 160/70 B17 XL TL 79V Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
emilio 2 Adaugat pe 1 Aprilie, 2011 Un pret ptr un set de bujii iridium pentru honda cbr900rr 1999 te rog. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri