adrenalin 1 Adaugat pe 4 Februarie, 2011 cel negru mat este din 97, recent facut, pret 1990euro, al doilea este din 98, cu modificarile care sa vad in imagini, si este 1500 negociabil, sau la schimb cu un bmw (urs), cu diferenta din partea mea. tel: 0741066249 - Marius, pentru primul blade; 0758239150 - Edi, pentru cel de-al doilea.untitled.bmp Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Bubu Ryderu' 5 Adaugat pe 4 Februarie, 2011 Scuza-mi curiozitatea dar...de ce se vand streetfighterele asa ieftin? Nu au acte sau care e faza? De exemplu, ala negru mat mi se pare foarte misto si ieftin.. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
adrenalin 1 Adaugat pe 4 Februarie, 2011 Scuza-mi curiozitatea dar...de ce se vand streetfighterele asa ieftin? Nu au acte sau care e faza? De exemplu, ala negru mat mi se pare foarte misto si ieftin.. :) ambele sunt inmatriculate. cel negru mat este al meu, celalalt al unui bun prieten. daca e sa vb despre al meu, iarna asta i-am pus baterie, bujii, releu incarcare, plus ce se vede pe el, ghidon, faruri, mansoane, clape, modificat cadrul, revopsit total, etc., adik bani si munca destul cat sa constati ca nu e nici un bussiness pentru mine (si, oricum ar fi, tot mai poti baga o caciula de bani cand modifici un motor... as fi mers mai departe, dar mai am si alte prioritati care inghit bani). Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cmd` 2 Adaugat pe 4 Februarie, 2011 foarte frumos streetfighterul mat , o sa se vanda repede , spor Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
adrenalin 1 Adaugat pe 4 Februarie, 2011 foarte frumos streetfighterul mat , o sa se vanda repede , spor ms mult! bafta! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Bubu Ryderu' 5 Adaugat pe 7 Februarie, 2011 ms mult! bafta! Era strict o intrebare din simpla curiozitate! Multumesc pentru raspuns. UP Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
voltrone 1 Adaugat pe 8 Februarie, 2011 Up! Cel mat e deosebit BV! l ai modificat cu gust... Bafta la vanzare...oricum aman2 o sa se vanda repede! Numai bine! app. baga id meu de mess, k in principiu m ar interesa si pe mine al tau... valy_tache ( momentan nu sunt in tara si de aia nu pot suna ). Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri