Cristache 4 Adaugat pe 8 Februarie, 2011 Salut, Caut o oferta pentru un transport in urmatoarele conditii: - patru motociclete cintarind 4x210 kg cu dimensiunile aprox L x l x h = 245x100x150 / motocicleta, cred ca pot incapea in Sprinter... -motocicletele trebuie sa ajunga in Malaga / Spania pe data de 02.04.2011 ora 18 si sa plece din Malaga spre Bucuresti pe data de 19.04.2011 pina la ora 14. -noi vom calatorii cu avionul, de aceea ar trebui sincronizat transportul. -incarcatura asigurata (adica la o firma de asigurari) Va multumesc si astept oferte sau intrebari. Cristache. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Bogmad 3 Adaugat pe 15 Februarie, 2011 Salutari, eu v-as putea ajuta cu transportul respectiv. Atat doar ca este mult prea devreme acum pt. a va face o oferta concreta. Daca nu este prea tarziu, incerc sa revin cu o oferta reciproc avantajoasa (sper eu) undeva in preajma datei de plecare (1-2 saptamani inainte). Cu stima, Bogdan B. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri