andrei_corobea 0 Adaugat pe 11 Februarie, 2011 Vreau sa imi vand motorul pt. a obtine o suma de bani in vederea realizarii unor analize in Viena care nu se pot face in Romania pentru o ruda foarte apropiata. V-strom 1000, anul 2002, primul propietar in romania, cumparata anul trecut (rulata in romania un sezon), are 31000 km, consumabile schimbate la ELF Motors (factura-anul trecut), cauciucuri uzura 10%, protectii motor, topcase Givi (incap 2 casti). Pe timp de iarna i-am achizitionat proiectoare, bricheta 12V, cutii laterale metalice (de la tipul din Baia Mare) cu suport cutii (original suzuki), cric central - lucruri care nu am apucat sa le montez ca nu a inceput sezonul. Pretul este de 3000 euro fara accesori. Pretul este NEGOCIABIL si anuntul destul de urgent. tel: 0740089797 mail: andrei_corobea@yahoo.com Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
big_boy 1 Adaugat pe 11 Februarie, 2011 variante cu ceva mai ieftin te intereseaza? am un 900RR din '99 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
andrei_corobea 0 Adaugat pe 12 Februarie, 2011 din pacate sunt nevoit sa il vand pt. bani, ca de altfel... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
coco80moto 0 Adaugat pe 3 Aprilie, 2011 mai este valabil anuntul? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri