tryll 8 Adaugat pe 23 Februarie, 2011 Se vinde una bucata GSX 750R, din 1998, injectie, 132 cp, 6 trepte, cauciucuri noi, placute schimbate in toamna anul trecut, ulei si filtre (aer, benzina, ulei) schimbate acum in iarna, parbriz puig+cel original, baterie nou-nouta in garantie, amortizor ghidon, chit lant+pinioane schimbate tot in toamna, placute fata noi, cele pe spate cam 70% etc... Eventual schimb cu Rally Raid sau Touring, de preferat Honda Transalp. Ofer diferenta dupa caz... 0721455537Am uitat sa specific pretul.....2200 usor negociabil.Modelul este GSXR 750W injection, fabricat intre anii 98-99..... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
URSULIK 0 Adaugat pe 25 Februarie, 2011 UP pentru SRAD-uri , un offline nu dai parbrizul albastru separat, bafta la vanzare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tryll 8 Adaugat pe 27 Februarie, 2011 Salut, mersi pentru UP, dar nu-l dau separat pentru ca sunt convins ca viitorului proprietar i-ar placea... Up!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tryll 8 Adaugat pe 5 Martie, 2011 Vine vara si odata cu ea si reducerile . Pret nou 2000..... Astept oferte... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tryll 8 Adaugat pe 19 Martie, 2011 Up!!! 1950 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tryll 8 Adaugat pe 24 Martie, 2011 1900....daca nu se vinde la pretul asta, nu se mai vinde... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
alegz78 1 Adaugat pe 2 Aprilie, 2011 sal..schimb cu http://www.pro-bike.ro/forums/topic/76680-vandschimb-yamaha-fz6-s-fazer-abs-2006/page__p__396793#entry396793 ... ms .. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tryll 8 Adaugat pe 4 Aprilie, 2011 Mersi mult dar eu caut altceva. Un touring sau rally raid, in special transalp...Maxime. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
MALASORTE 1 Adaugat pe 4 Aprilie, 2011 De ce are sock , daca este pe injectie ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
RoxxY 0 Adaugat pe 4 Aprilie, 2011 De ce are sock , daca este pe injectie ? Si modelele mai noi gen k1-k3 au soc,care defapt nu e soc...doar tine motrul mai turat cand il tragi Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
obsesed 15 Adaugat pe 5 Aprilie, 2011 Si modelele mai noi gen k1-k3 au soc,care defapt nu e soc...doar tine motrul mai turat cand il tragi Mai ales K3-urile negre cu toba Termignoni :) Andrutzo nu te caracterizeaza semnatura Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
MALASORTE 1 Adaugat pe 5 Aprilie, 2011 Si modelele mai noi gen k1-k3 au soc,care defapt nu e soc...doar tine motrul mai turat cand il tragi Hmm , am aflat ceva nou , deci este injectie cu soc. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tryll 8 Adaugat pe 5 Aprilie, 2011 Indiferent de model, injectie sau carburator, sock-ul exista, diferenta o face, ca la modelele mai noi alimentate prin injectie directa de carburant, sock-ul este automat...de ce BMW R1100 GS are sock, ca doar e un motor pe injectie? Fratilor, in ziua de azi avem acces la internet, care internet ne ofera toate informatiile de care avem nevoie, iclusiv manuale service pentru orice model de mobra. A nu se lua ca o ofensa, mai putin priceputilor in mecanica... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tryll 8 Adaugat pe 20 Aprilie, 2011 UP...1890 euro.....VREU TRANSALP!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Maxeritos 0 Adaugat pe 29 Aprilie, 2011 UP...1890 euro.....VREU TRANSALP!!! Daca as avea 1890 euro ti-as da :) pe praful asta 1500am pana la salariul urmator daca te intereseala let me know. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tryll 8 Adaugat pe 1 Mai, 2011 Tinand cont ca am primit si 1700 si nu l-am dat, te astept pana la salarul urmator.... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tryll 8 Adaugat pe 19 Mai, 2011 Modificare de pret...1750, sau mai dau eu ceva pe un Transalp...Cand am primit 1700 pe el, nu l-am dat acum caut un nou proprietar care sa ofere 1700... PRET NOU si cred ca ultimul...1700 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tryll 8 Adaugat pe 30 Mai, 2011 UP...1690 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri