PedroBike 3 Adaugat pe 8 Martie, 2011 HONDA CBR 929 RR ,AN FABRICATIE 2000,KM 26000.PARBRIZ PUIG DB,POMPA DE FRANA BREMBO,RACORDURI FRANA FATA CU INSERTIE METALICA,DISCURI FRANA FATA GALFER,AMORTIZOR DIRECTIE HYPERPRO,TANKPAD MOTOGRAPHIX,CAPACE CARBON PROTECTIE MOTOR,ARIPA FATA+ARIPA SPATE CARBON,FILTRU AER BMC,EVACUARE FINALA SEBRING,UNDERTAIL CU SEMNALE LED,MONOPOST,SUPORTI SCARITE REGLABILI. TELEFON 0762 681 692/BUCURESTI Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Adirossi46 0 Adaugat pe 8 Martie, 2011 iti dau 100e pt amortizorul de ghidon cu tot cu suporti Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Shreck 0 Adaugat pe 8 Martie, 2011 iti dau 100e pt amortizorul de ghidon cu tot cu suporti ce caterincos esti omule... la 100e am vazut, pentru tine, in bazar in Turcia Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Adirossi46 0 Adaugat pe 9 Martie, 2011 ce caterincos esti omule... la 100e am vazut, pentru tine, in bazar in Turcia i-am si mie unul....eu ofer nu oblig Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
alegz78 1 Adaugat pe 14 Martie, 2011 up..imi place...bafta la vanzare :) merge si schimb?! :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
raaazvanell 0 Adaugat pe 24 Mai, 2011 motocicleta este de vanzare sau o dezmembrezi ?am si eu una. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri