raduprint01 0 Adaugat pe 4 Martie, 2011 an de fabricatie 2002 adus in tara de catre mine in 2008 din italia evacuare full inox mivv (galerii si finala) cauciucuri Pirelli Dragon Supercorsa noi bujii NGK iridium noi filtru aer BMC nou furtune frana metalice jante ENKEI alte cateva mici imbunatatiri Pret 2600 euro sau scimb cu honda shadow 600 pozele sunt reale, facute anul trecut :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
raduprint01 0 Adaugat pe 10 Martie, 2011 sus cu el :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sandu07 110 Adaugat pe 10 Martie, 2011 Imbatranesti,te tragi la alea mai domoale Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
raduprint01 0 Adaugat pe 15 Martie, 2011 mda, asta as vrea :) sus cu el Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
raduprint01 0 Adaugat pe 24 Martie, 2011 up, motorul in stare foarte buna :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Raducanul 2 Adaugat pe 24 Martie, 2011 Sal pot ajunge cu picioarele jos la 1,70?Sunt incepator si inital caut sa-mi iau Honda sau Suzuki.ms Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
raduprint01 0 Adaugat pe 28 Martie, 2011 sincer n-am idee, poti veni sa incerci :)hai lume la motor bun si fain :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
butcher 2 Adaugat pe 28 Martie, 2011 Sal pot ajunge cu picioarele jos la 1,70?Sunt incepator si inital caut sa-mi iau Honda sau Suzuki.ms Ajungi foarte bine cu picioarele jos. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
alegz78 1 Adaugat pe 4 Aprilie, 2011 imi place... :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
raduprint01 0 Adaugat pe 8 Aprilie, 2011 imi place... :) da, si mie, da totusi il dau :) hai sa incercam la 2500....sus cu ea la 2500, stare foarte foarte buna, doar de dat benzina :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
blue_nightwishX 6 Adaugat pe 9 Aprilie, 2011 ultima poza e foarte buna :) motorul se probeaza cu pasagera cu tot ? :) bafta la vanzare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bady_92 0 Adaugat pe 10 Aprilie, 2011 esti din cluj sau bucuresti? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
raduprint01 0 Adaugat pe 11 Aprilie, 2011 salut, sunt momentan in Bucuresti cu motorul, da pentru oferte serioase vin si la cluj la ai mei :) ultima poza e foarte buna :) motorul se probeaza cu pasagera cu tot ? :) bafta la vanzare ma, din pacate la proba nu pot sa o ofer, era de imprumut si in poza :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bady_92 0 Adaugat pe 12 Aprilie, 2011 salut, sunt momentan in Bucuresti cu motorul, da pentru oferte serioase vin si la cluj la ai mei :) ma, din pacate la proba nu pot sa o ofer, era de imprumut si in poza :) momentan as vrea doar sa o vad pt ca nu dispun de toti banii, deci cand vii pe la cluj? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
raduprint01 0 Adaugat pe 12 Aprilie, 2011 pai daca nu merg sa o vand, probabil doar undeva in vara :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
raduprint01 0 Adaugat pe 18 Aprilie, 2011 se poate inchide multumesc pro-byke noul proprietar sa-l foloseasca sanatos :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri