Race-Events Germany 0 Adaugat pe 5 Martie, 2011 Fa. Vlad Race Event invita toti Motociclisti Amatori de Race la Circuitele din Germania Circuite : Nürburgring GP Curs si Nordschleife Gp Curs Nürburgring 38 Euro de Persoana . Termene 2011 Nordschleife: Preturi : ca. 24 Euro / Runda -de 21 km Termene 2011 Luni - Vineri 09:00–17:00 Hockenheim Ring : Preturi: 15 min. 12 Euro Max. 90 DB ! 2 Instructori cu Experienta de Race Instructiuni Teoretice pentru pregatire de circuit Excursii pe unele dintre cele mai frumoase sosele din Europa Servicii Mecanice Evenimente Gratare Link Sosele din Zona : Link Circuit GP Curs Nurburgring: Link Nordschleife Nürburgring: -------------------------------- Unul dintre cele mai grele Circuite din Lume 21 km Adrenalina Pura GARANTAT !!!!!! Preturi : Instructor Preturi 220 Euro der Pers. 8 Zile Pentru Instructor Sosea & Circuit Cazare pe Noapte / Ca. 30 Euro Puteti Pleca si cu noi din Romania pentru 1300 Euro in care include Totul va luam de acasa + Motocicleta !!! Deci 1300 Euro complet TOTAL !!! 8 Zile Total + Toate Serviciile Sau calatoriti personal pana in Germania si va asteptam la Köln Pentru primi clienti gratuim 1 Tur a 24 euro pe Circuitul Nürburgring Nordschleife Va garantam un Concediu de Race de mare Placere Nu o sa regretati ! Va rugam Seriozitate Tel Romania : 0722514049 Tel Germania : +49 177 40 10 510 sau vladtransporte@yahoo.de messenger Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
moto05 1 Adaugat pe 6 Martie, 2011 frumos... preturi bune,pai iti dai seama astia in rosbk cer 500 euro si nu ai nici o facilitate,e jale ..... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Race-Events Germany 0 Adaugat pe 6 Martie, 2011 Pai am fost in Tara anul trecut si vreau sa zic ca jale sa conduci cu motorul in Tara .Avem o Tara superba dar nu avem Sosele . Pacat ca am vazut ca Motoare sunt destule de Performanta in Romania..Eu sunt in Germania de 20 Ani si lucrez cu Fa. Dunn Racing de 3 Ani impreuna.Deci oferim ceva seriozitate zic eu..Si de ia am zis sa va aducem in Germania sa vada fiecare in rand ce ii poate Pielea si Motorul . Ce insemana sa te duci pe tine personal si Motorul tau la Limita cu Instructori Profesionisti cu Exprerienta de Circuite . Si nunmai Circuitele sunt de vazut si zona West Germnia intra in Pret + Excursii etc... Merita ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bashar 38 Adaugat pe 7 Martie, 2011 Bai nenica asta e chestie tare!!! Recunosc, pana acum n-am gandit-o ca pe un concediu race, dar cine stie?! E de luat in calcul. Pana la urma Nürburgring e circuit tare, asa am auzit n-am fost vreodata pe acolo. Ce s-o mai lungesc, e o chestie la care ma voi gandi! Intrebare: Trebuie sa existe un numar minim de participanti, astfel incat oferta ta sa fie valabila sau e o chestie individuala? Daca oferta sta in picioare chiar si pentru un singur participant, atunci e OK. Daca nu, nu cred sa se puna in practica prea curand. Adica, sa privim lucrurile in fata! La ce pret se vand/cumpara motoretele de viteza in Ro, nu prea vad curand multi participanti la Nürburgring... Bafta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Race-Events Germany 0 Adaugat pe 8 Martie, 2011 Salut ! Deci cum e treaba ! . Pentru 1 Persoana nu putem pleca din Romania e clar. ! casa se merite si pentru noi plecam de la 4 Clienti in sus Plecati cu noi . Altfel pe propie Calatorie Daca va strangeti cu mai Multi si aveti Posibilitatea de Transport Motocicletele e mai jeftina toata treaba pentru voi ! Pe Propie calatorie va costa : Intructorul 220 Euro de Persoana pe 8 zile Cazare intre 30-40 Euro pe noapte Mancare ca. 25.30 Euro Pe zii de Persoana Benzina ca.20-25 Euro pe zii Si preturile de sus pentru cicuite , si ce mai e Va asteptam Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
crisvsv 0 Adaugat pe 12 Martie, 2011 frumos... preturi bune,pai iti dai seama astia in rosbk cer 500 euro si nu ai nici o facilitate,e jale ..... Unde vezi tu taxa de 500 euro/etapa la rosbk? In afara de Brno, care costa foarte mult si nu este alta posibilitate de mai ieftin (gen se da moto gp acolo....) On topic....Frumos, frumos! :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
moto05 1 Adaugat pe 13 Martie, 2011 Unde vezi tu taxa de 500 euro/etapa la rosbk? In afara de Brno, care costa foarte mult si nu este alta posibilitate de mai ieftin (gen se da moto gp acolo....) On topic....Frumos, frumos! :) trece la alt subiect...uite mai aici preturii,voi visati inca la rosbk.....mergeti acolo.......hai pa Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Race-Events Germany 0 Adaugat pe 16 Martie, 2011 Cum am scris mai la inceput :) Pentru Fanatici si Pasionati de Circuite si Viteza o treaba misto :) In special pentru Motociclisti care vor sa Piloteze sub Situatie de Competitie.Avem Cursuri de Incepatori , Avansati si Performanti dar asta ramane de vazut . In General Chestia asta cuprinde si Excursii pan Zona KÖLN / BONN , Olanda,Belgia si Luxemburg este o Zona foarte frumoasa se numeste Eifel ( baga la Google Eifel Deutschland ) . Batetiva Joc de Anvelope dar nu de Viata voastra. Va salut ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri