Raducanul 2 Adaugat pe 5 Martie, 2011 Cumpar pantaloni textili cu atasare fermuar geaca pt 1,70 si 60-65kg. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
kristy 0 Adaugat pe 5 Martie, 2011 Cumpar pantaloni textili cu atasare fermuar geaca pt 1,70 si 60-65kg. sal.am eu pantaloni si geaca din textil daca te intereseaza la 150 euro ambele. pantalonii sunt noi si geaca un sezon folosita. este costumul all season Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Raducanul 2 Adaugat pe 5 Martie, 2011 Tocmai ca geaca am pt vitezana, doar k imi trebuiesc pantaloni cu protectie.separat? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
strom75 2 Adaugat pe 6 Martie, 2011 PANTALONI MOTO TEXTIL, protectii si fermoar atasare geaca. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
drive 0 Adaugat pe 17 Martie, 2011 Cumpar pantaloni textili cu atasare fermuar geaca pt 1,70 si 60-65kg. daca vrei sa-ti alegi, poti sa o faci de aici http://www.pro-bike.ro/forums/topic/78398-motor-inn-iti-alimenteaza-pasiunea/ Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
danpan69 0 Adaugat pe 18 Martie, 2011 nu stiu cat te ajuta culoarea, insa sunt noi, masura 50 potriviti la 170-175 si pana in 70 kg. daca esti din Bucuresti ii poti proba. sunt 50 euro cu protectii . P.S. au capsele de sus sarite Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri