mad_max_arad 0 Adaugat pe 9 Martie, 2011 vand ij complect motor functional,mz250 nefunctional lipseste aprinderea si un jupiter4 care are si acte nr noi si verificare pe anul acesta si cred ca mai gasesc ceva piese prin atelier,,Pt cei interesati lasati mesaj sau pe mess id mad_max_arad preturile le facem impreuna. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
marlboro 0 Adaugat pe 16 Mai, 2011 ai atas ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mad_max_arad 0 Adaugat pe 19 Mai, 2011 nu am atas imi pare rau Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Zsak 0 Adaugat pe 25 Mai, 2011 slaut Ai cumva saua , m-ar interesa una "solo" gen IJ 49 , Dnepr , Ural m-ar interesa chiar mai multe. Mersi O zi buna contact : zsak800@yahoo.com , 0745546580 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mad_max_arad 0 Adaugat pe 25 Mai, 2011 slaut Ai cumva saua , m-ar interesa una "solo" gen IJ 49 , Dnepr , Ural m-ar interesa chiar mai multe. Mersi O zi buna contact : zsak800@yahoo.com , 0745546580 contacteaza-ma id mad_max_arad si vedem de ce ai tu nevoie si ce am eu Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Thundercat 0 Adaugat pe 1 Iunie, 2011 Ai cumva o incarcare de Mz 250 an 1962 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mad_max_arad 0 Adaugat pe 5 Iunie, 2011 Ai cumva o incarcare de Mz 250 an 1962 te referi la dinam sau un releu de incarcare de 6 volti? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Thundercat 0 Adaugat pe 13 Iunie, 2011 si dinam si releu,tot ce tine de incarcare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri