MC Mate 0 Adaugat pe 15 Martie, 2011 7000 EURO Masina este in stare perfecta, interior recaro cu piele Alcantara, incalzire scaune, dublu climatronic, 4 geamuri electrice, sistem audio Bose cu 10 boxe + subwoofer, faruri xenon de fabrica + spalatoare far, xenon proiectoare, senzori parcare fata + spate, ESP, incalzire auxiliara (webasto), navigatie mica, 6 airbaguri, computer bord, 2 chei, culoare baby blue. Revizii la zi, masina functioneaza si arata ireprosabil. CARTE SERVICE ! FARA ACCIDENT ! O VAND PENTRU CA AM MARE NEVOIE DE BANI !!! Dotari suplimentare masina: Oglinzi electrice, Aer Conditionat, Airbag, Interior Piele, Jante aliaj, Sistem navigatie, ESP, Inchidere centralizata, ABS, Proiectoare ceata, Computer bord, Faruri xenon, Geamuri electrice SCHIMB CU MOTO + DIFERENTA DE BANI !! Cum am spus am nevoie de bani. Astept ofertele voastre. Telefon : 0721 40 55 69 email: razvan_nsl@yahoo.comupppppppppppppppppppppppppppppppppppuppppppppppppppppppppppppppppppppppp Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri