slefbb 0 Adaugat pe 11 Martie, 2011 Salut, dezmembrez Honda CBR 600 RR an 2006/ 13 000 km - necazuta! Se vede pe ea ca piesele sunt in stare excelenta; Lipsesc carenele, radiatorul si cadru de bord (am altu rupt care merge sudat). Preturi bune! Pentru contact rapid, mail, PM sau tel pentru ca intru mai rar pe forum! Revin cu poze! mail: slefbb@yahoo.com Y!M: slefbb tel: 0726 91 88 98 Multumesc Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
franaz0r 5 Adaugat pe 11 Martie, 2011 Salut ! ma intereseaza urgent furca completa, janta fata, scarita pilot stanga si farurile. fa-mi o oferta BUNA pentru toate astea si ti le cumpar. astept raspunsul tau :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
slefbb 0 Adaugat pe 13 Martie, 2011 http://img6.imagesha.../p1020129o.jpg/ am revenit cu poze nu apar toate piesele in poze..asa ca mai bine intrebati de disponibilitate Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gogO. 10 Adaugat pe 13 Martie, 2011 oglinzile cu cat le dai? daca le ai... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
slefbb 0 Adaugat pe 16 Martie, 2011 nu le mai ams-au dat urmatoare: -bord -scarita stanga -parbriz -bateria -sa pasager -rezervors-a dat: furca fata siguranta de langa baterie releu incarcare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
franaz0r 5 Adaugat pe 16 Martie, 2011 Serios si piese foarte ok. Recomand! Multa bafta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
slefbb 0 Adaugat pe 17 Martie, 2011 multumesc de calificativ Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
BONDI 0 Adaugat pe 17 Martie, 2011 Salutare am si eu nevoie de cateva pise de la motorul tau: 1. Cablul de la reglajul turatiei motorului 2. Finala esapament Preturi te rog Multumesc Bogdan Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
slefbb 0 Adaugat pe 22 Martie, 2011 BONDI ai PMup Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
slefbb 0 Adaugat pe 7 Aprilie, 2011 ups-a dat cadru coditas-a dat stopulups-a dat cricul Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri