MGED 0 Adaugat pe 17 Martie, 2011 Vandut! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bamse 0 Adaugat pe 18 Martie, 2011 an fabricatie,km facuti,cati proprietari,detalii motor,etc ms Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
MGED 0 Adaugat pe 18 Martie, 2011 an fabricatie,km facuti,cati proprietari,detalii motor,etc ms Eu sunt al 2-lea proprietar 50305 km reali An fabricatie 2000 Motorul merge foarte bine! Daca o vezi si o probezi, o si cumperi! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
MGED 0 Adaugat pe 23 Martie, 2011 Pret nou! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Adirossi46 0 Adaugat pe 28 Martie, 2011 daca esti interesat 1700e ofer da-mi PM Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
MGED 0 Adaugat pe 28 Martie, 2011 daca esti interesat 1700e ofer da-mi PM Nici nu cred ca merita sa ma obosesc sa raspund! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
alegz78 1 Adaugat pe 30 Martie, 2011 merita sa intreb :) ...accepti si schimburi?! ms... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 30 Martie, 2011 Foarte bun pret. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Santon 2 Adaugat pe 31 Martie, 2011 up de la mine ca e frumoasa,pret foarte bun si la km aia inca mai duce destul. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
MGED 0 Adaugat pe 6 Aprilie, 2011 up de la mine ca e frumoasa,pret foarte bun si la km aia inca mai duce destul. Merci baieti! S-a vandut! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri