dangornoava 0 Adaugat pe 18 Martie, 2011 deocamdata doar pozele acestea le am sunt curios de parerile voastre gsxr750 an fabricatie 96 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
marius317 32 Adaugat pe 18 Martie, 2011 Pai iti spun eu Cred ca deja sunt cativa care se gandesc: "hm... asta are nevoi de bani..poate e cu un picior in groapa. N-am bani de casca dar poate ma fac cu o mobra cu jante aurii..si in mintea lor sclipeste suma de 1500 negociabil frate, ca e criza..." E un club in sensul asta pe aici. Uneori cred ca e mai usor sa vinzi o vaca Tine-o mister, e frumoasa...e munca ta ! Regula e clara: daca e revopsita, a fost facuta praf...doamne fereste sa o vrei altfel decat de fabrica! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Nyt 6 Adaugat pe 18 Martie, 2011 Parerea mea este sa o tii pt tine ! Banii care i-ai bagat in ea nu o sa ii mai scoti niciodata ,da pai cei de pe motor ! Asa ca pastreaz-o ca arata bine ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dangornoava 0 Adaugat pe 21 Martie, 2011 Parerea mea este sa o tii pt tine ! Banii care i-ai bagat in ea nu o sa ii mai scoti niciodata ,da pai cei de pe motor ! Asa ca pastreaz-o ca arata bine ! multumesc Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri